[]

Alex neden Fenerbahçe'den gitti?

Aykut Kocaman ile anlaşamadığı için mi?




 
Aykut Alex koşmuyor diye önce yedek bıraktı ardından da göndermek için türlü yollara başvurup en sonunda da gönderdi.

Aykut gittiği hiçbir takımda o takımın yıldızlara ile anlaşamadı. Bu adamın kronik sorunu. Alerjisi var takım içindeki yıldızlara. Bir de kafa olarak büyük takım hocası değildi. Sürekli savunma düşünen biri. Bir şekilde alex'in başını yedi diyebiliriz.
  • ilgeru  (31.08.21 09:20:59) 
büyük yıldızlar aşırı konfor ve takıma yük olması durumunda bir şekilde kurtulunmak istenir. bkz. ronaldo real, barça messi vb.


  • mikahakkinen  (31.08.21 10:04:21) 
Asıl sebebi Alex in Aykut kocaman in rekorunu kıracak olması değil miydi ya? Bildiğim kadarıyla Alex'in gol sayısı Aykutu geçecekti


  • olaylar olaylar  (31.08.21 11:26:02) 
Alex yaşlanıyordu, çok para alıyordu, taraftarın sevgilisiydi ve takımda çok sözü geçiyordu. "Brezilya çetesi" falan geyiklerini hatırlayanlar olacaktır. Futbol açısından da takımı hep onun oyun stiline göre kurmak gerekiyordu... Aykut Kocaman Aziz Yıldırım'ın da desteğiyle mobbing yaptı. Bana göre iki tarafın da haklı olduğu konular vardı ama neticede heykeli dikilen adam "Gelmiş karşımda twit atıyor" falan diyerek kovuldu, saçma oldu.


  • salihdt  (31.08.21 16:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.