[]

Aylardır süren alerji

Yaklaşık 4 aydır devam eden hapşırma, burun kaşıntısı, göz yaşarması ve ardından burun akıntısı sorunuyla yüzleşmekteyim. Özellikle sabah saatleri olsa da gün içinde tekrarlayabiliyor. Aşılarımı olmadan önce başlayan bir durum. Göğüs hastalıklarında kan testi, deri prick testi, solunum testi yapıldı ve akciğer tomografisi çektirdim. Hiçbirinde sorun çıkmadı. Mevsimsel rinit olduğu söylendi. Doktorun verdiği ilaçları da kullandım fakat alerji durumu hala devam ediyor. Benzer durum yaşayan var mıdır ? Varsa çözüm önerilerinize açığım. Teşekkürler.




 
histamin kaynakli olabilir. Bir arastir derim.


  • tezek  (31.08.21 03:10:37) 
Doğru, deri prick testinde sadece histamin alerjisi (0,7 cm) çıktı. Genel olarak baktım fakat özel olarak tavsiyeniz var mıdır ?


  • paraustunualmayanadam  (31.08.21 03:13:55) 
Dusuk histamin diyeti yapabilirsiniz. fermente gida yememeye calisin, yemekleri taze yemeye bekletmemeye calisin. Yediginiz gidalarin dusuk histaminli oldugundan emin olun. Bunun icin app'ler var indirip bakabilirsiniz. Ayriyetten Tr'de var mi bilmiyorum. Toz kapsul haline getirilmis hayvan bobrekleri supplement olarak satiliyor. Bu sanirim bagirsaktaki DAO enzimleri konusunda yardimci oluyor. Gecmis olsun.


  • tezek  (31.08.21 04:34:52) 
ben de aynı durumdayım. aşıdan sonra oldu.


  • nadirendeolsa  (31.08.21 08:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.