[]

Windows iki oturum

>>> Bir bilgisayarım var. Orda chrome iş için kullanıyorum, tüm sekmeler sabit bir sekilde acık.

Şimdi Windows'dan ikinci bir oturum acıp kişisel işlerim için orda chrome kullansam, virüs gibi bir durum oldugunda ilk oturumdaki iş için kullandıgım sekmelerin acık oldugu chrome'da sıkıntı cıkar mı?

Virüs bilgisayar girerse; oturum fark etmez sanırım dimi? Sacma bir soru oldu farkındayım ama biraz önemli konu.

Edit:İlk oturumda opera'da kendi işlerimi hallediyorum, bana yeni bir chrome lazım,sabit sekmesiz. Bilgisayar bana ait, şirkete ait değil.

 
Virüs girerse farketmez. Şirkete ait bilgisayar olduğu için ikinci bir oturum açmaya iznin olmayabilir.


  • sutlu nescafe  (30.08.21 14:09:55) 
Virüsün hangi oturumdan bulaştığının bir önemi yok. Virüs bulaşınca zaten 'all users' klasörlerine bulaşır veya başlangıca bir uygulama eklerse bu uygulama tüm kullanıcılar için çalışır halde ayarlanır.

Yeni bir chrome için Ctrl + Shift + N kombinasyonu yaparsanız yeni 'Gizli Chrome' açılır. Diğerinden farklı gibi davranır ve geçmişi saklamaz. Gizli olmasın diyorsanız Ctrl + N ile yeni bir pencere açabilirsiniz. Yine diğer sabit sekmeli Chrome ile karışıklık olmaz.
  • himmet dayi  (30.08.21 15:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.