[]

Bahcelievler ve Yenibosna tarafında oturan var mı?

Merhaba duyuru atanma sürecindeyim okul Yenibosna’da, semt hakkında bilginiz var mı neler söyleyebilirsiniz? Özellikle kiralar nasıldır, insanlar nasıldır?
Ya da burda çalışıp başka nerelerde yaşanabilir? Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler



 
Yenibosna’nın hangi mahallesinde? O da önemli. Özel araç var mı yoksa toplu taşıma mı? Okula yürüme mesafesinde bir ev seçerseniz çok rahat edersiniz. Yenibosna, Şirinevler Bahçelievler trafiği berbat çünkü.


  • makarnacanavari  (30.08.21 11:05:49) 
@makarnacanavari yenibosna anadolu lisesi.
özel araç yok. sahibinden’de 2,5tan aşağı ev yok semtte. gerçekten de öyle mi diye merak ediyorum

  • pegi  (30.08.21 11:16:55) 
okulun yerine baktım, çok içeride kalıyor ve o bölgenin şöyle bir sıkıntısı var ya Yenibosna Radar, İhlas yuva civarındaki evlere bakacaksınız ya da mahalle içi evlere.
Radar civarında, belki eski sitelerde 2.5 civarı çok normal, yeniler için çok absürt fiyatlar istiyorlar; okula yakın mahalle içinde bir tık azdır kiralar ama hem evler eskidir hem de muhit pek iyi değil gibi.

okula yakın bir yerlerde yaşamak gibi bir koşul yoksa e5'e yakın tarafları tercih edin, hem insanlar hem de ulaşım vs için daha avantajlı olabilir. 20-25 dk yürüme mesafesi olan e5'e daha yakın bir yeri seçerdim ben olsam.
  • yaraticinick  (30.08.21 11:40:51) 
Yenibosna pek güvenli bir yer değil. Özellikle iç taraflarının hem ulaşımı sorunlu hem de insan profili sorunlu. İStanbul'da mardin'i yaşamak gibi düşün. Bahçelievler'in iyi bölgeleri de çok pahalıdır. 4000 civarı kira ödemen gerekir.

Beylikdüzü daha iyidir ama metrobüs çilesi çekeceksin. Araban varsa da trafiği sorun olur.
  • roe  (30.08.21 12:33:49) 
Halkalı Atakent mahallesi de olabilir. Ben orada oturuyorum. Toplu taşıma ile starcity’ye gidebilirsiniz. Direkt okulun oraya var mı bilmiyorum ama starcity ile 26 dk yürüme mesafesi gözüküyor. 1*1 daire bizim buralarda çok var. 1.000-1500 kira gibi fiyatları. 2+1 dairelerde de 2.000-2500 e bulabilirsiniz. İnsanları da iyidir. Rahatsızlık vermez. Kadınsanız aşırı rahat edersiniz bu bölgede.


  • makarnacanavari  (30.08.21 15:11:33) 
Öncelikle hayırlı olsun. 5 yıldır radarda oturuyor ve çalışıyorum. Sitede oturuyoruz biz. Gayet sakin ve huzurlu. Evimin 2 tarafında da park var. Biri semt parkı. Spor salonu , yüzme havuzu var belediyenin yakınımızda. Bahçelievlerin en oturulabilecek yeri bence. Bu arada kiralık ev bulmak çok zor. Bizim okula da yeni atansn öğretmenler kiralık ev arıyor ve bulamıyorlarmış. Şansa belki bulursunuz. Okullar bölgesi, Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinin çevresinde site olmasa da gayet oturulabilir. Sizin okulun tarafı biraz sıkıntılı diye biliyorum. Ama dediğim yerden yürüyerek 10 dk da ulaşabilirsiniz..


  • aptallarin pin kodu  (30.08.21 19:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.