[]

10 liraya elma mı olur?

migros da fiyatlar böyle. salatalık domates de 10 lira.

bu fiyatlar pazarda da mi boyle yoksa bu zincir marketler fiyat mı yükseltiyor?


 
zincirde yüksek. pazarda domatesin kralı (pembe köy domatesi) 6 lira. salatalık 3-4 lira.


  • trajikomix  (29.08.21 23:00:08) 
Migros pahalı. Yerel marketlerdeki cipsler Migros'ta 1, 2 TL fazlaya satılıyor. Bu yıl şeftali pahalı her yerde. Pazarda daha ucuza bulma şansın var. A101'de bile 50 kuruşluk fark olabiliyor.


  • dissendium  (29.08.21 23:00:20) 
pazarda daha ucuz çünkü zincir marketlerin maliyeti ile pazarcınınki bir değil.


  • orient blue  (29.08.21 23:00:31) 
Migros pahalı. 1 senedir mecburen sanal marketten alışveriş yapıyordum, geçen hafta pazara gittim, resmen yarı fiyattı herşey.


  • curukturpkokusu  (29.08.21 23:07:13) 
Pazarda daha ucuz ama o da mahalleden mahalleye değişiyor 3-4 liraya salatalık yok mesela bizim çarşamba pazarında 8 lira idi salatalık bu hafta.
Evin yanında zincir olmayan bir market var bizim pazar kurulan gün indirim oluyor o tarz marketlere yönelebilirsiniz hem kalabalık olmuyor hem kendin seçtiğin için tezgah arkası çürüğü kakalama imkanı yok.

  • cilekli pasta  (29.08.21 23:07:19) 
valla izmirde pazarlarda 3 tl salatalık bulcan da alcan şu an... 8den aşağı yok.o pazarda ucuz dediğiniz domatesler de ya getiriyosun 2 güne yumuşuyor ya da aşırı ilaçlı, kesiyosun mide bulandırıcı bi koku yayılıyor.

ek olarak bazen zincir marketler daha ucuz oluyor, takip etmek lazım.
  • e mice  (29.08.21 23:30:59) 
Domatesi 1,75den aldık pazardan.
Evimizin önündeki tarladan şeftaliyi 10 tlye aldık.
Bu fiyat dengesizliğini anlamıyorum..
  • suicides underground  (30.08.21 02:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.