[]

bodrum'a normal insan gitmiyor mu?

her yer çok mu pahalı yoksa normal yerleri de var mı? normal yerden kastım marmaris, fethiye vs. gibi düşünebiliriz. ben bir kere 15 sene önce merkezine gitmiştim, bildiğim bi yer değil. eylülde tatil için gidilir mi mesela, neresi tercih edilebilir?




 
ortakenti tavsiye ederim, otel fiyatları da cafelerin fiyatları da normaldir.


  • omonia  (29.08.21 22:41:12) 
Yahşi halk işi


  • Mistyimage  (29.08.21 23:23:40) 
Bu ayın başında gitmiştim tam peak sezon, yine de çok pahalı değildi bence. Tabii pahalı yerleri de var ama Ortakent'e gittik iyiydi, pahalı olması gereken kalitede yerler ucuzdu.

Bitez aslında daha ucuz görünüyordu ama doluydu maalesef çoğu yerler.

Eylül ortası fiyatlar yarılanıyor, 4. hafta bir daha yarılanıyor. Kesinlikle gidilir.
  • aguen  (30.08.21 00:05:49) 
ucuz yerleri var, ama ucuz yerleri ne kadar çer çöp varsa insanın toplandığı, aşırı kalabalık yerler. mesela ortakent - yahşi nispeten daha ucuzdur lakin inanılmaz kalabalık olur. ben rahat edemiyorum, bence ya biraz para ayır güzel bi plan yap, ya da gümbet'e, merkeze falan gidip çile çekme derim. ya da biraz merkezden uzakta milas gibi bölgelere bak. hem popüler olsun hem ucuz olsun diye anılan yerlere gitme. bi de eylülde baya rüzgarlı olabilir onu da hesaba kat derim, bence eylül antalyanın ayıdır.


  • roket adam  (30.08.21 01:03:38 ~ 01:08:59) 
yalıçiftlik baya iyi. çok güzel bir belediye tesisi var, bodrum kalabalığına oranla daha sakin ve denizi nefis.


  • theseachange  (30.08.21 01:06:28) 
hocam "bodrum pahalı" diyenler, türkbükü'nde, yalıkavak'ta zenginlerin gittiği, onlara hitap eden mekanları söylüyorlar. 200 liraya lahmacun, 60 liraya ayran falan haberleri hep bu mekanların fiyatları. oralar zaten magazin cenneti, denize girip tatil yapmaya değil, süslenip poz vermeye gidilen yerler.

kim diyor hocam bodrum pahalı diye. yeminle ankara'dan, istanbul'dan daha pahalı değil. yani ben zengin bir adam değilim ama ankara'da yediğim içtiğimden daha fazla bir para ödemedim hiçbir şeye.

akyarlar'da şemsiye + 2 şezlong için 90 lira istediler, oha dedim. dün televizyonda gezelim görelim programlarından birince şile'de bir beach gösterdi, giriş 35 lira, 2 şezlong + şemsiye 70 lira. hiçbir şey dahil değil buna. ee hani bodrum pahalı idi?

çoğu mekan "kişi başı 60-70 lira harcama limiti" gibi bir rakam koyuyor, 2 kişi zaten 150 160 lira harcıyorsun, şezlongu şemsiyesi falan da içinde. hamburger 40 lira, bira 25 lira (ankara'da da daha ucuz değil) 2 hamburger 2 bira, arada su falan da istersen 130-140 lira verip çıkıyorsun. kişi başı 70 lira'dan az hesap bırakınca "70 lira olmamış" diye sorgulayan da pek olmuyor açıkçası. bodrum yarımadası'nın güney sahili baştan sonra böyle, daha pahalı değil. arada belki birkaç pahalı mekan vardır, aspat mesela bunlardan biraz daha pahalıdır. oraya da gitmezsin olur biter :)

gümüşlük'te adam düdüklüyorlar derler. sırf instagram'da hava atılsın diye yapılmış suya dikilmiş süs kabaklı kuru ağaç + beyaz masa + begonvil yüzünden melengeç gibi restoranlar aşırı pahalı. 3-5 yanındakine gidiyorsun, o da deniz kenarında, hiçbir farkı yok ama masalar normal, begonvil falan yok. normal meze 25, balıklı meze 45, karides kalamar 90 lira. e ankara'da da en sıradan meyhanede öyle yahu?

bak bu bizzat bizim hesap, fikrin olsun. burası da bodrum. denize sıfır + gün batımı manzaralı restoranda 10 yetişkin + 4 çocuk. yazın en civcivli zamanında hem de: drive.google.com

restoran da burası: media-cdn.tripadvisor.com

millet gidip en sosyetik mekana oturuyor, kanal d'de pazar magazin izleyip gaza geliyor, sonra da bodrum pahalı.

hayat pahalı hayat. aynı şeyi istanbul'da, ankara'da yapınca da pahalı. bodrum daha pahalı değil.

35 yıllık tecrübedir.
  • kibritsuyu  (30.08.21 10:56:38 ~ 11:44:34) 
@kibritsuyu +1
datca'da yazligim var, avucum ici gibi bilirim ve söyleyebilirim ki bodrum datca'dan da marmaris'ten de daha ucuz ve kaliteli.

  • kimi raikkonen  (30.08.21 15:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.