[]

Şu 3 araç hakkında yorum alabilir miyim?

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

hangisini tercih ederdiniz? ilk arabam olacak. istanbul'da kullanıcam.

 
suzuki alırdım çünkü japon.


  • bugisme  (29.08.21 17:58:39) 
kuşkusuz peugeot. motor şanzıman mükemmel. İçi de gayet göze hoş geliyor.


  • phiphi  (29.08.21 18:09:32) 
Pejoya bakmadım bile. Swift ve balenoyu inceledim. Baleno daha az yakıyor daha geniş ve uzun bir araç. Tipi de hoşuma gitti açıkçası.ncap puanı balenonun daha düşükmüş nedenine bakmak lazım.

İkisi arasından ben balenoya yönelebilirdim. Hiç bilmiyorum balenoyu iyi araştırmanı önerirm ama kağıt üstünde daha mantıklı
  • avatar is back  (29.08.21 18:12:16) 
2.5 sene baleno kullandım. Performans beklentin yoksa tam bir f/p aracı. Cvt şanzıman ve benzenli motor sayesinde elektrikli bisiklet gibi sessiz, otomatiği sorunsuz, düzenli bakımını yaptırırsan sanayide işin olmaz. Arka diz mesafesi çok iyi, bagajı da muadillerinden geniş. Swift de güzel araba ama küçük. Evliysen baleno, bekarsan swift diyorum. Peugeot hakkında yorum yapacak bilgim yok.


  • temasettin  (30.08.21 14:41:17) 
Peugeot der geçerim. Uzun yıllardır 2008 model 207 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım ki aracı aldığımda ufak tefek değişeni vardı, elime para geçerse değiştirip 208 alacağım.


  • neolduysa3yasimdaoldu  (30.08.21 17:19:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.