[]

Resmi bayramlar neden bir kaç gün öncesinden kutlanılmaya başlandı?

Yarın 30 ağustos ancak sosyal medyada çoğu insan dün veya bugün kutluyor. Bireysel olarak geçtim, şirketlerin linkedin sayfaları da aynı şekilde. Bir kaç senedir böyle bu durum. Bir tek bana mı garip geliyor bu önceden kutlama işi? Yada hep mi böyleydi de yeni mi farkettim?

Sanki özel günleri sıradanlaştırıyor gibi geliyor bana bu durum.


 
Kutlayip tatile gidiyorlar.


  • divit  (29.08.21 12:04:34) 
26 Ağustos - 30 Ağustos arası Zafer Haftası olduğu için olabilir mi?
Büyük Taarruz 26 Ağustos'ta başlamış ya.

  • Mirket  (29.08.21 12:08:09) 
@Mirket her özel günde böyle. 30 Ağustos'a özel olduğunu sanmıyorum.


  • mysticriver  (29.08.21 12:13:35) 
Zafer Bayramı, Cumhuriyet Bayramı diğer bayramlardan biraz daha değerli gözlemime göre. Bence sıradanlaşma değil, tam tersi verilen değerin yüksek olduğunu gösteriyor. Günler öncesinden olmasa da bir gün önceden paylaşım yapıldığını görüyorum yıllardır.


  • dissendium  (29.08.21 14:02:41) 
bütün cevaplar yanlış. sektörün içinden biri olarak bildiriyorum, bütün markalar diğerini takip ediyor ve daha önce kutlamak istiyor. böyle böyle 1 gün önceye kaymaya başladı kutlamalar. hatta dediğin gibi 2 gün önceye kadar kaymış durumda.

ek:
bütün markalarıma ısrarla gerçek gününde kutlatıyorum. birinin sizin doğum gününüzü 2 gün önce kutlaması kadar saçma bir durum bu.
  • kivanc1  (29.08.21 14:05:55 ~ 14:06:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.