[]

bakici isleri

aileler henuz krese gonderemedikleri cocuklarina bakiciyi nereden buluyor? tanidik vasitasiyla olsun isterdik lakin tanidigimiz yok. acenta vs. de beni biraz urkutuyor niyeyse. hic aradigim gibi birini bulamayacagim gibi geliyor. bakicisi olanlar, kriterlerinizi neye gore belirlediniz bir de bu isin piyasasi nedir? yatili degil de gun icinde anne home office veya normal ofisinde calisirken cocuga bakacak, mumkumse aktiviteler vs. yaptiracak, yemegini yedirip uyutacak biri gibi dusunuyorum ben ama sanki bakici cocugu tv karsisina oturtup butun gun telefonda dedikodu yapacak gibi bir izlenim var bende. ama bebek 2 yasina gelene kadar (yani yaklasik 1 sene kadar) krese vermek de istemiyorum. nasil yapmali? siz nasil yaptiniz?




 
cocugum yok, bakici konusunda bilgim de yok ama sunu paylasmak istedim;

bizim sirkette kucuk cocugunu bakiciya birakan tum anne ve babalarin evlerinin her yerinde sesli cekim yapan kameralar var, cep telefonlarinda uygulama var, tum gun bakiyorlar, izliyorlar.

bakici cocuga bir sey yapsa tabiki yetisme sansi yoksa kameradan izlese ne olacak diye de dusunulebilir tabii ama cok caydirici oluyordur tahminim. bakici da surekli sesli olarak izlendigini biliyor.
  • la lykia  (28.08.21 21:11:07) 
250 annenin olduğu bir whatsapp grubuna dahil oldum ordan birbirlerine bakıcı soruyorlar arada görüyorum. Dilerseniz sizi de dahil edelim sonra kaçarsınız:) bu arada hiç muhabbet dönmüyor soru soran oluyor cevap verenler oluyor onun dışında telefona 999 bildirim gelmiyor.


  • suicides underground  (28.08.21 21:13:16) 
@suicides underground ay cok guzel olur mesaj atayim :)


  • in vino veritas  (28.08.21 21:51:06) 
Bir arkadaşımın önerdiği ajanstan Özbek bakıcı bulduk. Türküler hem maaş hem sigorta istediği için çok maliyetli. 6 ay oldu memnunuz. İsterseniz veririm ajansın numarasını.


  • robin one persie  (29.08.21 12:32:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.