[]

Sonbaharda yeniden Covid kaynaklı kapanma ihtimali var mı?

sb




 
saat yasakları, pazar yasakları falan bir ihtimal gelebilir ama komple bir şey sanmıyorum. Olursa da atıyorum kafelere konserlere aşılılar ve hastalığı geçirmişler girsin, diğerleri giremesin tarzı bir şeyler olabilir. Örneğin Fransa'da o tür bir durum var diyorlardı.

ama aşı geldi, bundan sonra öyle bir yasak olmamalı normalde.
  • nhk ni youkosu  (28.08.21 20:12:28 ~ 20:13:03) 
Var ama esnaf için geçen seneye göre daha zor durum olur.
Çok kimseler kazandığından değil hazır elindekinden harcama yaptı.

  • Erva  (28.08.21 20:32:20) 
bu sorunun cevabını kimse bilemez tabi ki ama bence yok. belli başlı kısıtlamalar ve kurallar belki gelecektir ama sokağa çıkma yasağı tarzında bir şey beklemem ben bu saatten sonra.

aşı işini iyi kötü yaptık. buna göre ölüm oranlarının azalmasını bekleyebiliriz sanırım. eğer bu da çözmüyorsa sürü bağışıklığını seçer sanki ülkeler. bizim ülkemiz de aynı şekilde çünkü ekonomik olarak çok zorluyor insanları.


topyekün kapanma işinin oluşması için okulların açılması kararının çok çok kötü etki yapması gerek diye düşünüyorum. yani öyle bir etkilemeli ki bir anda rakamlar uçup gitmeli. bu olasılıkta bile tam kapanma hiç sanmıyorum, muhtemelen uzaktan eğitim hikayesine dönüş yapacaklardır.


edit: şunu söyleyeyim de linç yemeyeyim. pandeminin herhangi bir şekilde etkilemediği bir işim var. esnaf falan değilim. kapanmama için propoganda yaptığım falan sanılmasın yani.
  • syozkn  (28.08.21 20:56:42 ~ 20:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.