[]

anne kedinin yavru kedileri taşıması

bizim apartmanın bir kedisi var tekir. hamileydi 1 hafta önce yavruladı. şu plastik yuvalardan da yapmıştık. yaşadığı yerin içine yavrulamıştı. bugün bir baktık yavrular içeride yok. sağı solu taradık. hepsini götürüp bahçenin kuytu bir köşesine taşımış. emzirdiğine falan da rastlamadım ama 1 haftadır hayatta olduklarına göre herhalde emziriyordur diye düşünüyorum.


acaba yavruları benimsemeyip de yuvadan mı atmıştır? yoksa daha güvenli falan gördü de o tarafa mı taşıdı? nedir bunun kedi dilinde karşılığı? ne yapmak lazım?

 
Bir şekilde orayı daha güvenli bulmuş. Emzirmeseydi yaşayamazlardı dediğiniz gibi...


  • pispinti  (28.08.21 20:07:52) 
isterseniz pamuklardan yuva yapın anne yine bizlere saçmasapan gelen yerlere taşıyor. içi öyle rahat ettiği için, ellememek en iyisi.


  • dmkc53  (28.08.21 21:01:09) 
benim gördüğüm kadarıyla tekirler çok iyi annelik yapıyor. tam net olmamakla beraber bulunduğu yeri güvensiz bulmuştur ya da sorunlu bir tip alıp kedileri oraya götürmüştür. anne, yavruların yanındaysa bakıyor demektir, bir de yavrular açsa sürekli viyaklar, siz yuvayı yeni yere götürebilirsiniz isterse girer. yeni yere anne için besleyici mama ve temiz su bırakırsanız o gerisini halleder.


  • surprise  (29.08.21 12:01:50 ~ 12:02:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.