[]

kalantor çevre edinmek

ilginç bir soru olacak ama soruyorum.

diyelim ki iş bağlamanızı gerektiren bir işiniz var. sağda solda patronlarla ne kadar muhattap olursanız, o kadar çok para kazanma imkanınız var. istanbul anadolu yakasında merkezi bir semttesiniz ve evlisiniz. bu tarz bir senaryoda, karı koca ya da tek olarak sosyalleşmek ve çevre edinmek için nerelerde takılır, neler yapardınız? evli olarak ya da kadın - erkek tek olarak da öneride bulunabilirsiniz.

her türlü tavsiye uygundur, yani büyük kulüp de diyebilirsiniz, akp gençlik kolları da. ama başka önerilere de ihtiyacımız var.

 
Golf kulübü


  • sydney  (28.08.21 19:06:20) 
yeterli kültürel birikimin varsa mason ol


  • Corc  (28.08.21 19:18:11) 
ne kadar paranız ve zamanınız olduğuna bağlı.
çeşitli klüplere katılın; anadolu yakasında merkezi bir semtteyseniz büyük klübe üye olmuşsunuzdur zaten?

ayrıca spor klüplerini de bütçeniz doğrultusunda eklemelisiniz; marmara yelken klübü, dalyan club çok para varsa gs fenerbahçe klüp üyelikleri alın.

düzenli spor yapmalı fit olmalısınız, tenis gibi takım sporları veya golf gibi sohbete açık sporlar bu nedenle benzer çevrede popüleridir.

çeşitli vakıflara katılıp burs verebilir, yardım /destek organizasyonlarında görev alabilirsiniz. fenerbahçe gönüllüleri vs gibi.

lions ve rotary'nin etkinliklerine katılın, yücel kültür vakfı, tev gibi kurumlara yaklaşın.

alınıp satılabilen sanat eserlerinden anlamalı ve galerilerle yakın ilişkide olmalısınız, para aktarımının en kolay yollarından biri sanat eseri ticaretidir. gezip gördükçe veya eğitim aldıkça çevre gelir zaten.

işinizle ilgili veya işiniz dışında uzman olduğunuz bir alan varsa danışmanlık verebileceğiniz kurumlarla iletişime geçebilirsiniz.

ayrı ayrı takım sporlarına yazılın,
düzenli olarak gittiğiniz güzel restoranlar olsun.
elden geldiğince ve ilgi alanınız arttığında müzayedelere katılın.
  • rewlack  (28.08.21 19:27:27) 
Önemli fuarlara katılabilirsin.


  • dissendium  (28.08.21 19:28:32) 
@rewlack hepsini saymış,
anadolu yakasında merkezi semtte oturmak yetmez. modada yapışık nizam evinizdeki komşuluk size uymaz, "xxxxx konakları", "yyyyy yaşam evleri" stili müstakil evlerin (de) olduğu, çok kalabalık olmayan butik sitelerde yaşamanız daha uygun olur.

  • jimjim  (28.08.21 19:29:54) 
Kesinlikle particilik. Hangisi olduğunun cidden önemi yok. İlla akp olacak diye bir şey size en yakın olan hangisiyse orada çevre yapmaya, sorumluluk almaya çalışmak. Böyle böyle zengin olup, işini yoluna koyan çok fazla insan var.


  • anarsika  (28.08.21 19:31:46) 
şirket sizinse iş konseylerine üye olun onlar bol bol buyukelcilerle kodaman is adamlarıyla bir araya geliyor.


  • sana bir sarki yazdim fernando  (28.08.21 20:08:40) 
Gokturk,zekeriyakoy,kilyos civarina git.
Oranin esnafinin tanidiklarina inanamazsin.

Tabi ne tip adam ariyorsun ona gore degisir.
Zengin ama koylu tipler umraniye,cekmeyoy civari villada oturuyor.
Doblocu esnaf tipinde ama bankada 50 milyonu var.

Oyuncu kesimi beykozun oradaki villalarda.

Ilk dediklerim daha entel, c level yonetici tayfa.
Mesela onlar senden urun almaz cunku sirketi yoktur ama calistigi yere alabilir komisyon verirsen.
  • divit  (28.08.21 20:22:36) 
Ortalamanın üstünde bir gelir sahibiyseniz rewlack'ın yol haritası uygundur bu çevre size sosyal bir servet kazandırır sırtınızı dayayabileceğiniz dostlar edinirsiniz.

Ortalama ve altı bir gelire sahipseniz particilik bu sizi sadece zengin eder her an sırtınızdan vurabilecek bir sosyal çevreniz olur.
  • apocalipy  (28.08.21 22:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.