[]

Ucuz otomatik araba ve fiyatlar

Normalde 90-100 bin verebilirim ama öyle düzgün (otomatik) araba yok gibi, Yaris-Micra vb. otomatiklerin 2006 modelleri anca o fiyata.

2015-16 modellerine gelirsek de 150 bin tl'lere çıkmak gerekiyor. Buradaki ikilemim şu:

diyelim kredi ile 160'lara çıktım, hala ikinci el "Yaris, Rio, Micra, i20" vb. mi alınmalı yoksa artık sıfır Mitsubishi Space Star, Kia Picanto gibi bir şey mi bakılmalı? Ne dersiniz? Space star kağıt üstünde iyi duruyor ama ileride satamazsın diyorlar.

yani açıkçası sorun çıkarmayacak, klimalı, giden bir araba olsun yeter kafasındayım (geçen bir arkadaşımın baya eski Mitsubishi Carisma'sını gördüm dışı eski olmasına rağmen işini yapıyor o bile haha) ama bir yandan almışken 3-5 yıl kullanabilirim belli olmaz. İlk arabam olacak bir de. O yüzden kafam karışık.

not: böyle vergi sistemine ve ekonomiye lanet olsun.

 
piyasada tutulan araba almakta fayda var. space star da picanto da almazdım. clio 4 mantıklı geliyor bana 1.5 dci edc ya da 1.2 tce edc bulunabilir.


  • signore  (28.08.21 16:15:25) 
Clio önerisine katılıyorum ben de. Sıkıntısız, aşırı az yakan, bozulursa da parçası ve işçiliği ucuz, satması da aşırı kolay bir araç.


  • roket adam  (28.08.21 16:44:10) 
2015-16 polo da bakabilirsin. Satmasi da kolay.

110 bandinda 2011 civari micra'lar var.

Sifir b segment bos araba alacagima 4 5 yasinda duzgun araba alirim ben.
  • brkylmz  (28.08.21 17:13:59) 
Iki ay once ayni ikilemdeydim. Sifir ve zor satilan bir arac yerine dusuk km piyasasi olan bir arac aldim tabsiye ederim.


  • thesomberlain  (28.08.21 17:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.