[]

50.000 tl'yi hangi bankanın faizine yatırayım?

bu işlerden hiç anlamıyorum. hangisine yatırmak daha iyi olur acaba?




 
burgan bank en yükseği sanırım.


  • xrated  (26.08.21 21:52:41) 
Tefas gov tr den fon karşılaştırma sekmesinden para piyasası fonlarının performanslarını inceleyin. Stopaj da 0 şu an için. Şu anki faiz getirileri ile kafa kafaya hatta bir tık önde getirileri görmek mümkün. Ayrıca aylık faiz gibi vade sonunu beklemeden, paranızın istediğiniz kısmını 10:00-13:00 arası satış ile 14:00 sonrası hesabınızda görmeniz mümkün... Bankada değerlendirecekseniz burgan da oranlar iyi ancak pasif bakiye olayı görünür faiz miktarını bir tık aşağı çekiyor. Ayrıca stopaj a da kesileni düşünüsek verilen orandan daha aşağıda getiriler oluyor.


  • creedwar  (26.08.21 22:26:37) 
Hocam en iyi faizde bile TL artar ama alım gücün erir.
Dolar, Euro,Altın birşey yap.

Kısa vadede düştü falan diye de panik olma
ben 8.40 dan dolar almıştım berat istifa edince.
sonra 7lere kadar düştü, son durum ortada.

TL her zaman kaybeder, döviz her zaman kazanır bu ülkede.
  • Corc  (26.08.21 22:43:03) 
Aylık ve günlük faizler arasında pek bir fark kalmadı, paranı günlük faize yatırmanı tavsiye ederim. Ben Odeabank kullanıyorum. İlk 3 ay hoşgeldin faizi verdiler çok ta güzel oldu.

Faizler bu seviyede giderken para piyasası fonu pek mantıklı değil, kolay para çekimi yapılmıyor, fon bozdurma ve alma işleri biraz karışık. Faizler ileride düşüse geçerse para piyasası fonunu o zaman düşünebilirsin.
  • kanlakarisikyagmur  (27.08.21 08:14:05 ~ 08:15:46) 
Teb ya da anadolubank bence


  • turuncu tonlarda  (27.08.21 15:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.