[]

üniversiteler yüzyüze mi?

Üniversiteler yüzyüze eğitim verecek mi? Bakan Koca tüm eğitim kurumları açılacak artık aşı var demiş ama yök veya istanbulda duyurularına baktığım neredeyse hiçbir okul hala kesin bir açıklama yapmamış. Şu okulda okuyorum bizimki yüzyüze veya online olacak diye yazarsanız bilgi alışverişi yapmış oluruz. Ben Yeditepedeyim ve hibrit olacakmış sınavlar da yüzyüze. (Bulabildiğim açıklanan sadece kendi okulumdu)




 
bilkent yüz yüze olacak mesela. açıklama yapmıştı önceden. muhtemelen tüm okullar yüz yüze başlayacak. olmaması için sebep kalmadı.


  • jelly bear  (26.08.21 17:31:42) 
Okulumu söylemem ama bizde 3 seçenek (yüz yüze, online, hibrit) de uygulancak, dün rektör duyurdu.


  • e mice  (26.08.21 17:32:52) 
Gazi %40 uzaktan %60 yüzyüze 4 ekimde açılıyor.


  • nindelaranel  (26.08.21 17:44:07) 
Özel bir ünide öğretim görevlisiyim, bu konuda ne mail ne herhangi bir bilgi bize iletilmedi. Devlet üniversitesinde de doktora öğrencisiyim, danışmanım "yüzyüze olacak büyük ihtimalle hazırlıklı ol" dedi 1 hafta önce. Şahsen hala açılacağına ve tıkır tıkır ders yapabileceğimize ihtimal veremiyorum. Dersi alan öğrenci sayısı, ders süreleri lab uygulama vs gibi dersler için hiçbir düzenleyici tedbir yok. Ders programı istenmedi vb. Hayırlısı.


  • buzbebek  (26.08.21 17:46:25) 
1 saat önce açıklama gelmiş. İçime mi doğdu nedir:)

YÖK, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitimin başlayacağını açıkladı.

YÖK Başkanı Özvar: "Üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacak."

edit: yeni bir açıklama değilmiş. yök tarafından yapılmış en son açıklama için (git: www.yok.gov.tr)
  • tomwaitsforme  (26.08.21 18:02:30 ~ 18:15:10) 
devlet üniversitelerinin büyük cogunlugunda %40 online %60 yüzyüze seklinde planlaniyor dersler, ögrenci okula gelecek, mevcudu az sınıflarda yüzyüze ders yapacak, mevcudu cok dersleri online alacak.


  • spivak  (26.08.21 19:07:14) 
Akıl işi değil. Yüz yüze açıp kasımda online olurlar bence. Benim okuldan da açıklama yok


  • photo85  (27.08.21 12:35:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.