[]

ios developer hesabi

selam sevgili ios severler.

sirket benim sahsi mail hesabimi sirketin ios develop hesabina eklemis.
halbuki benim boyle bir istegim yoktu. kullanmiyorum da.

bu hesap ile ben eskiden bi kac uygulama yayinlamistim. sonra senelik yenilemeyi durdurunca hesap askiya alindi.

sorum su;

kendi developer hesabimi simdi aktif etsem, sirketin bundan haberi olur mu?

sirket hesabindaki uygulamalarla, benim uygularim karisir mi?


simdiden cok tesekkurler

 
Farklı bir Apple ID kullandığın sürece şirketin bundan nasıl haberi olabilir ki? Uygulamalar da karışmaz. Karışması için bir sebep göremiyorum.


  • himmet dayi  (26.08.21 19:28:05) 
Problem orada hocam
Aynı mail adresi

Benim şahsi işler için kullandığım mail adresini şirket içinde kaydetmişler :(
  • foster  (26.08.21 20:17:13) 
Yanlış anlamışım pardon. Ben şirket mailinizi eklediler diye anlamışım.

Kendi hesabınızın ayarlarını bir kurcalayın. Dahil olduğunuz bir grup/kurumsal hesap var ise ondan çıkartabilirsiniz belki.
  • himmet dayi  (26.08.21 20:48:13) 
karismaz hic bir sey, itunes connect'e login oldugunda dahil oldugun organizasyon(lar) ve kisisel hesabin icin ayri sekmeler gozukur. hangisini secersen o "kimlik" ile alakali isler uygulamalar vs. gozukur.

hesabini aktif etsen anlarlar mi onu bilmiyorum ama. yani sirkete dahilken hesabin expire ettiyse, yeniden aktive ettiginde plop diye orada gozukur musun? bilmiyorum.
  • robokot  (26.08.21 21:26:57) 
herkese tesekkur ediyorum

direkt tekrar kendi hesabimi aktif edeyim o zaman. umarim fark edilmez.
  • foster  (26.08.21 22:04:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.