[]

pwc sitesindeki (workdays) başvurulara bakıyor mu?

cidden bakıyor mu? ilandaki tüm kriterleri sonuna kadar karşılıyorum (staj). çok özenerek de sorduğu sorulara nokta atışı cevaplar verdim. özgeçmişimin de öğrenci cv'sine göre iyi olduğunu düşünüyorum. ama yok. bir ay geçmiş kimseden ses seda çıkmıyor. ilan da hala aktif. sadece application received diyor. dayanamadım ik'ya yazdım bir de. soru işaretleriniz varsa önceki yöneticilerimle görüşebilirsiniz vs dedim. gerçekten hem istiyorum hem de uygun olduğumu düşünüyorum çünkü. kimse takmadı. daha önce pwc'ye başvuran var mı, nasıl oldu süreç?




 
şirketlerin çoğu ik sitelerine ihtiyaçları olmasa da, hem yedekte bulunsun hem de şirketin reklamı olsun diye o ilanları açık bırakıyor. bu zaman zarfında binlerce kişi başvuruyor. bence şirketin ik sına attığın mail ile beraber linkedin de üst ve orta düzey yöneticilere de cv nle beraber işi ne kadar istediğini anlatan bir mesaj at. ihtimali artırmaktan başka yol yok.


  • silver apple  (26.08.21 12:31:55) 
Daha fazla bilgi vermelisin. Örneğin, PwC'nin hangi ülkedeki pozisyonuna başvurdun? Çalışma izninin olmayışı sebebiyle dikkate alınmıyor olabilirsin. Internship pozisyonları için özellikle bir de sponsorlukla uğraşmak istemiyor şirketler.


  • hümanist tabutçu  (26.08.21 12:35:42) 
@hümanist, türkiye'ye başvurdum...
@silver, ik'cılara linkedin'den yürüyüp bağlantı olmuştum ama dediğini de deneyeceğim.

  • sana bir sarki yazdim fernando  (26.08.21 12:49:19) 
Big fourlarda EY ve KPMG’den defalarca görüşmeye çağrılmama rağmen, PWC hiç cv mi bile incelememişti. Bu seninle değil de onlarla alakalı bir durum olsa gerek, içerde tanıdığın varsa onlar aracılığıyla da CVni iletebilirsin


  • esinikaybetmiscorap.  (26.08.21 23:20:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.