[]

ikinci üniversite okumak ve is imkani

örgün öğretim varken is bulma imkanlari nasıldır

liman işletme ve sivil havacılık için merak ediyorum


 
okul okudum, mezun olunca işe gireyim devri 2005-2008'lerden sonra kapandı. ilginç bir şekilde insanlar hala bu kafayla okul okumaya gidiyorlar.

okuduktan sonra gösterilen çaba ile bir işe girene kadar yıllarca okumadan da aynı çabayla bi yerlere gelineibliyor.
  • avatar is back  (25.08.21 16:08:29) 
halen açıköğretime umut bağlayan insanların olması beni üzüyor.
halen çalıştığın alandır, yükselmek için diploması lazımdır okunur. kpss umudun vardır okunur. merak ettiğin alandır okunur falan eyvallah onlara da. ama aöf aşırı şanslı değilseniz kimseye kapı açmaz, kapı açılmıştır omuz verir.

  • Efoody  (25.08.21 16:14:09 ~ 16:19:19) 
Ben de açıkçası hangi bölümü okusam iş bulurum diye düşünüyorum.


  • fantastico  (25.08.21 18:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.