[]

netflix’te izlediklerimiz

işaret koyamıyoruz değil mi? yeniden izle ya da tarayıcıda izlediklerimizi göstermesi gibi değil de, ben daha önce başka platformlarda izlediklerimi de işaretlemek istiyorum. ayrıca bir mobil uygulama varsa o da işimi görebilir aslında.




 
bu işi yapan trakt.tv diye bir şey vardı, onunla ilgili reddit'te okumuştum. netflix buna müsaade eden bir yapıda olmadığı için trakt.tv'de kayıtlı izleme geçmişinizi netflix'te izlendi olarak işaretlemenin bir yolu olmadığına dair. durum eğer böyleyse netflix diğer servislerle de paylaşmıyordur muhtemelen.


  • gkhncnzdgn  (25.08.21 14:10:09) 
İşaretlemek istediklerinize oy vermek işinize yarar belki? Gerçi oy verdiklerimi listele gibi bir seçenek de yok ama...


  • pispinti  (25.08.21 14:17:24) 
watch it again kısmı belki işinize yarar? ama orada da her şey gözükmüyor olabilir


  • wendyangelamoiradarling  (25.08.21 16:01:53) 
izleyip izlememek farketmeksizin +listem butonuna tıklayınca listeye atıyor?


  • onemoremile  (25.08.21 17:08:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.