[]

Gündoğdu kaşar neden bu kadar ucuz?

Geçen ayda yine kampanya vardı 2 kilo kaşarı 70 liraya almıştım şimdi yine yapmışlar.

www.hepsiburada.com

Kaşardan çok anlamam ama tadı fena değildi.

Şimdi diğer markaların kaşar fiyatlarına baktım da çok anormal bir ucuzluk var.

Gıdadan anlayan biri bakabilir mi absürt bir şey yemeyelim şimdi uyguna alıyoruz diye.

Siteleri de şurada: www.gundogdugida.com

Biraz reklam gibi yazmışım ama :D 1 ay önce tanıdım firmayı. Normalde bilmem etmem.

Edit: Bendeki paket www.hizliresim.com

Bir de geçen ay olduğu gibi 70TL idi 2,1KG olan paketler ama kampanya bitince 90 olmuş tekrar. Trendyolda falan 80e bulunabiliyor www.trendyol.com

Ama ara ara 2,1KG taze kaşar peynirini(öyleyse eğer) 70 liraya vermeleri hala tuhaf geliyor. Bir de soğutuculu buzlu pakette falan gönderiyorlar, kargo da sağlam hani.

 
sitesinde kaşar peyniri yazıyor ama görsele tıklayınca tost peyniri.


  • lazpalle  (25.08.21 11:44:46) 
Tost peyniri olarak uygun mu peki? Ayrıca farkı ney ki ben hiç anlamam peynirden cidden. Yorumlarda coşmuş millet sadece o dikkatimi çekti. Yerken kendinden geçen falan var.


  • ananiyimioguz  (25.08.21 11:48:09) 
sutun fiyati belli hocam bu fiyata imkansiz, kampanya filan arada surekli bu fiyata satiyorsa eritme peynir olabilir paketin ustunde siz gelene bakin taze kasar mi yaziyor yoksa tost peyniri, eritme peynir filan mi


  • sweetoffice  (25.08.21 12:03:33) 
Onceki aldigimdan cok az kaldi, paketin yarisini kesmisiz ama suradan anlasilir mi:

www.hizliresim.com
  • ananiyimioguz  (25.08.21 12:07:31) 
nerede tost peyniri yazıyor anlamadım. baya kaşar peyniri bu. sadece gündoğdu yok bu fiyata, yerel marketlerde yakın çevrede üretilen kaşarları bulabilirsiniz kilosu 35-40 liraya. hatta ben kilosu 30'a bulmuştum ama içinde ufak tüy gibi plastik parçaları gördüğüm için bir daha almamıştım.


  • diffarentiationation  (25.08.21 12:12:52) 
çok şaşırdım harbi niye bu kadar ucuz ki bende alayım.


  • sizofren06  (25.08.21 13:08:16) 
Sitesinden kaşar peyniri ürünlerine tıklayınca o pakette kaşar peyniri çıkmıyor. Tost peyniri çıkıyor. Bu da eritme peynir demektir. Ne çeşit olduğu belli olmayan bir grup tarihi geçmiş peynirin eritilip tekrardan paketlenmesi ile oluşturuluyor.

Sitesindeki bu abzürt durum beni kıllandırdı. Ben almazdım. Belli ki bir cacık var. Sitelerinde satılan ürünlerin üzerinde tost peyniri yazıyor çünkü.
  • zimbirik  (25.08.21 13:20:10 ~ 13:20:53) 
Hmm evet oradaki bütün ürünlerde tost peyniri yazıyor ilginc.

Ama satış yaptığı sitelerde taze kaşar peyniri yazıyor.

E bana gelen ambalajda da öyle yazıyor.

Yazıyı değiştirip tost peyniri taze kaşar diye satabilirler mi gerçekten? Öyleyse açalım davamızı :D
  • ananiyimioguz  (25.08.21 13:53:48 ~ 13:54:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.