[]

HGS başvurusu

Selamlar, hgs alacağım akbank mobilden başvuru var yazıyor ama sadece yükleme yapılabiliyor sanırım. Pttden almak mı mantıklı yoksa banka şubesinden mi?
Barkod gelmeden plakadan okunur mu hgs?



 
HGS etiketi plakaya tanımlandıktan sonra araca takılmasa dahi plakayı okuyup geçişleri bakiyeden otomatik düşer. Etiketin tek esprisi bariyerli geçişlerde otomatik ödeme yapıp bariyeri daha hızlı açması.

Akbanktan ya da PTT'den almanın da tek farkı banka üzerinden belli bir miktarın altında düşünce otomatik yükleme talimatı oluşturulabilior. Örneğin "Bakiye 50 TL altına inince 100 TL'lik yükleme yap" diye bir talimat oluşturabiliyorsun. Bunun dışında bir fark yok bildiğim kadarıyla.
  • himmet dayi  (25.08.21 08:05:23) 
Banka kanalıyla sakın almayın, en güzeli PTT. Yüklemesi internet sitesi üzerinden kolay oluyor. Ben yapı kredi üzerinden almistim ne yükleme yapılıyor ne de bilgi alabiliyorum. 200 tl param havaya gitti.


  • kanlakarisikyagmur  (25.08.21 08:50:47 ~ 08:51:48) 
Yapi krediden aldim, talimata gore duzenli yukleme yapıyor sorun yok.


  • stavro  (25.08.21 09:02:21) 
Ben de PTT'den sakın alma bankadan al demeye geldim.

PTT'den para yüklemek dert, iptal etmek dert.

Bankadan alıyorsun, etiket adresine geliyor, ama hemen açılıyor. Plakadan okumaya başlıyor.

Ek hizmet ücreti ödemeden para yükleyebiliyorsun. İptal etmek istediğinde de anında iptal ediyorsun, kalan bakiye birkaç günde geri dönüyor.

PTT'de bu başvuruları bireysel olarak gidip yapmak gerekiyor. Sonrasındaki parayı da almaya gitmeniz gerekiyor ve bunu her PTT'den yapamıyorsunuz.
  • burfak  (25.08.21 10:36:08) 
PTT'den aldığınızda uygulama üzerinden TL yüklemek istediğinizde komisyon alıyor. 2 lira 3 lira da olsa sinir bozucu bir durum. Ben banka tavsiye ederim.


  • pispinti  (25.08.21 11:32:45) 
garanti bankasından aldım. kredi kartına bağladım. sıkıntısız kullanıyorum. tavsiye ederim. ptt yerine bankadan al yani. akbanka ise mesafeliyim.


  • sutlu nescafe  (25.08.21 11:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.