[]

Ayıbı tespit edilmiş ürünün değişimi

Merhaba

29 temmuz tarihinde hepsiburada.com üzerinden hepsiburada satıcısından asus g733qs hg156 modelini satın aldım. 30 temmuzda elime geçti ve ben 31 temmuzda şehir dışına çıktım. Bu süre zarfında kurulumunu yaptıktan sonra (freedos geliyor) pikselleşme farkettim. Oyunlarda donma ve kasma yapınca 16 ağustos tairihinde İstanbul’a dönünce asus servisine götürdüm. Sıfır cihaz olduğu için de eğer donanım arızası ise değişim istedim.

Bu gün rapor hazırlamışlar ve raporda iade veya değişim hakkım olduğu yazıyor. Bilgisayarı zaten bana teslim etmediler. Hepsiburada üzerinden servis raporu ile değişim ve iade başlığından raporun resmi ile talep oluşturdum ve talep kısmına kesinlikle değişim istediğimi iade istemediğimi belirttim. Talep incelendikten sonra bana kargo için kod verdiler. Arayıp bilgisayarın bende olmadığını elimde sadece rapor olduğunu belirtince raporu kargolamanız lazım dedi. Değişim istediğimi belirtince de asus, acer ve lenovo markalarında değişim olmuyor ama talebinize yazdıysanız değerlendirilir olmazsa paranızı iade edeceğiz dedi.

Kendilerinin böyle bir hakkı var mı? Ben değişim isterken paramı iade ederlerse ne yapabilirim? Yarın raporu kargolayacağım ancak iade yapacakları da elimde yazılı olarak yok.

 
raporun aslını kargolama, aslını göndereceksen de bir kopyasını mutlaka al


  • lostys  (24.08.21 10:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.