[]

korona oldum sonunda

merhaba, geçen çarşambadan ve dayanılmaz bel-boğaz ağrımı üşütmeye yorsam da dün netleştirmek adına test yaptırmaya gittim. sonuç pozitif geldi.

en az 5. günündeyim bu semptomların bende görüldüğü. hep bu şekilde mi seyredecek ağrılarım vs. yoksa birkaç gün sonra daha fena olur muyum? evde yalnız olduğum için tırsıyorum. daha önce olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?


-cuma bel ağrım vardı.
-cumartesi günü inanılmaz baş ve bel ağrım vardı
-pazar daha az bel ağrım oldu, kokuyu az da olsa alıyordum
-bugün sadece göğsümde az bir ağrı hissettim ve koku gitti.

neye kendimi hazırlamalıyım semptomik olarak?

birde delta varyantı olmuş olsaydım e-nabız portalinde mi yazacaktı?
edit: bilinen kronik bir rahatsızlığım yok.
edit2: aşı olmadım henüz ama artık kararlıyım olacağım :)

 
Nefes almada zorlanma yok ise endişe etmeye gerek yok. Semptomların çoğu zaten başlamış/geçmiş. Hastalık tamamen geçse de tat ve/veya kokunun tamamen geri gelmesi 3 haftayı bulabiliyor. Bunun dışında kendinizi tamamen iyi hissetmeniz de 7-8 gün sonra olacaktır (ilk belirtilerden sonra). Tabii bu durum genel geçer değil. Kişiye göre tamamen değişkenlik gösterebilir.


  • himmet dayi  (23.08.21 19:40:28) 
gecmis olsun. bundan sonrasi tam bir piyango. kendini dinleyeceksin. parmak oksimetre alip kan oksijen seviyelerini kontrol et arada, cigerlerin fonksiyonu konusunda fikir verir. iki doz aşı + 2 hafta gectiyse cok endiselenmezdim.


  • robokot  (23.08.21 19:40:32 ~ 19:41:14) 
hayat eve sığar uygulamasından öğrenebilirsiniz hangi varyant olduğunu, bir doz da olsa aşı olsaydınız keşke çok fark ediyor. geçmiş olsun, size verilen numaraları arayın mutlaka herhangi bir şey olursa.


  • my name is ferdinand  (23.08.21 20:10:44) 
C vitamini ve bol su. Beslenmenize özen gösterin. Çok fark ediyor. Göğüs ağrısı artarsa tomografi talep edin. Ciğerlere inip inmeme durumunu en kesin o gösteriyor. İlacı içmeye başlayınca biraz daha ağırlaşacaksınız panik yapmayın. Lokasyon yazarsanız kapıya bir çorba bırakacak birileri de çıkabilir. Geçmiş olsun


  • makarnacanavari  (24.08.21 01:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.