[]

fal bakmak

fal bakmak hakkında ne düşünürsünüz? fala inanır mısınız? sever misiniz? eğlenceli bulur musunuz?




 
Yaşım 40a dayandi, bir kere bile ne fincandan ne de uygulamadan baktırdım. Aklıma bile gelmiyor. Ama zamaninda bira köpüğü falı bakarım palavrasının cok ekmegini yemiştim.


  • duster  (23.08.21 19:10:33) 
Ben bakmaktan yoruldum. Mümkün olduğunca kaçıyorum bu muhabbetten


  • kisa  (23.08.21 19:34:43) 
ebcet bakan bir arkadaşım var, neredeyse hiç sektirmeden, aşırı detay vererek bakıyor.
bugüne kadar yanıldığını görmedim.
öylesi eğlenceli tabii.
gerçi çok fazla çıktığı için korkan da oluyor.

ama fal genel olarak çok tartışmalı bir konu.
ne olursa olsun çok ciddiye almamak gerekiyor tabii ki.
  • blatta hiberna  (23.08.21 20:32:54) 
gelecegi bilmek diye birsey yok, korkulariniz veya isteklerinizden hangisi kuvvetliyse onu duyarsiniz.

ben tarot fallarini bir konudaki oz dusuncemi ogrenek icin dinliyorum. yani istedigim birsey var acaba buna karsi direnc gosteriyor muyum, korkularim var mi tarot dinlerken farkediyorum cunku mesajlari hep olumsuz algilamis oluyorum. veya tam tersi.
  • 2oda1salon  (25.08.21 11:07:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.