[]

Instagram'dan kızlarla tanışmak

Çok yalnızım arkadaşlar. Birileriyle tanışayım, güzel zaman geçireyim istiyorum.

Instagram'dan kilitli profilleri ekliyorum. Çoğunluğu red bile etmiyor, bekletiyor. Takip isteğimi kabul edenler de geri takip etmiyor ve bir mesaj atarsam da cevap vermiyorlar. Deneyimi olan arkadaşlar ne yapmamı önerir?


 
Kızlar artık anladı kanka mevzuyu eskiden ekliyorduk onlar da dönüyordu şimdi talep çok ve herkes bizim gibi ;)


  • olaylar olaylar  (22.08.21 23:09:15) 
acayip bi profilin yoksa instagram'dan biriyle tanışmak dert bence. milyonlarca mesaj gidiyor kızlara instadan öyle düşün.


  • roket adam  (22.08.21 23:15:40) 
Instagram'da küçücük profil resminden başka bir şeyi görmediğiniz birini neye göre seçip ekliyorsunuz? Instagram tinder gibi bir şey değil, tek amacı partner bulmak değil. Hiç ortak tanıdığınız, ortak ilgi alanınız, konuşacak konunuz olmayan birine ne diye mesaj atıyorsunuz? "Selam bayan tanışalım mı?" tadında bir mesaja kim niye cevap versin?

Ya tinder gibi amacınıza yönelik ortamlara taşının ya da daha iyisi, insanlarla tanışırken tek kriteriniz biyolojik cinsiyeti olmasın, benzer hobileriniz olan, iki çift laf edebileceğiniz insanlarla bir araya gelmeye bakın.
  • kobuzchu kiz  (22.08.21 23:20:40) 
@kobuzchu kiz

1) Küçücük profil fotoğrafından başka bir bilgiyi görme şansım yok. Bu durumda da, o kişiyi eklemekten başka bir seçeneğim yok. Yani, kabul edince içini göreceğim

2) Instagram'ın amacının partner bulmak olmadığını bilmeyen yoktur sanırım

3) Yukarıda yazdığım gibi, takip isteğimi kabul edenlere mesaj atıyorum. Çünkü takip isteğimi kabul edenlerin profillerini inceleyip de mesaj atıp atmamaya karar veriyorum. Yani, ortak ilgi alanım olmayan birine mesaj attığımı nasıl çıkardın?

4) "Selam bayan tanışalım mı?" tadında bir mesaj attığımı nasıl çıkardın? Örneğin paylaştığı bir fotoğrafa dair komik bir anımı yazıyorum kısaca

5) Tinder'daki kadın-erkek kullanıcı oranlarına dair bir araştırma vardı, şimdi bulamıyorum ama özellikle italya'da bu oran çok beter. ingilizcen varsa arayıp bulabilirsin. Yani, tinder bir çözüm değil

6) Pandemi ortamında "biyolojik cinsiyet"ten bağımsız olarak bile insanlarla bir araya gelecek organizasyonlar düzenlenmiyor maalesef. Aklını kadınlarla bozmuş birine tavsiye veriyormuş gibi yazmışsın
  • hümanist tabutçu  (22.08.21 23:54:13) 
Kobuzchu kız +1

Tinderı tercih edin veya yüz yüze iletişim kanalları deneyin.

Hobilerinizle ilgilenin, derneklere, kulüplere, kurslara katılın. Buralarda sizinle aynı ilgi alanına sahip bir çok insan olacak.

Yüz yüze iletişime geçince konuşacak entellektüel konusu olmadığı için instagramdan ekleyen erkekler artık çok sıktı..
  • zimbirik  (22.08.21 23:57:18) 
daha fazla kişiyi ekleyerek kabul oranını arttırmalısın


  • edaddy  (23.08.21 00:08:31) 
kobuzchu kiz +1

Erkeğim ben bile kabul etmiyorum tanımadığım istekleri.

Ek olarak başlığınızla 6. maddeniz çelişiyor :)

2 senede Tinder herhalde 2 hafta falan kurulu kaldı telefonumda. 3-4 arkadaş edindim 3 kişiyle de 4 ay + 2 ay + 16 ay ilişkilerim oldu. Öyle inanılmaz bir tipim yok bence ve zengin de değilim.

Bence uygulamadan bağımsız yaklaşımınız yanlış.
  • aguen  (23.08.21 00:27:57) 
"Küçücük profil fotoğrafından başka bir bilgiyi görme şansım yok. Bu durumda da, o kişiyi eklemekten başka bir seçeneğim yok. Yani, kabul edince içini göreceğim"

e abi kiz zaten profilini kilitleyerek "beni tanimayan kisilerle iletisim kurmak istemiyorum" demis. yani "ben yollayayim o kabul etsin ki bakayim" diyorsun ya, o da onu istemedigi icin kilitliyor profili zaten. "resmime bakip beni eklemesinler" diye yapilan bir sey zaten. sen 1-0 falsolu basliyorsun. senin gibi birinin istegine acik olsa profili de zaten acik olur. o yuzden yasadigin sey normal.

hos birinin profili acik olsa bile tanimadigi insanlarin flortlesmelerine acik oldugu anlamina gelmez. sanki milletin sana bir borcu varmis de odemiyormus gibi yazmissin. internette herkes kendine sevgili aramiyor sonucta, herkes boyle yaklasmalara da acik degil. sokakta gorup begendigin kadinlarin pesine takilip nasil kim olduklarini nasil biri olduklarini sormuyorsan internet de ayni sekilde aslinda.

bir de neden ozellikle kilitli profilleri ekliyorsun onu da anlamis degilim. Su anda yaptigin sey "tipin guzel gibi, tanisalim mi?" demek rastgele insanlara. gordugun tepkiler de bu yaklasima uygun.

kobuzchu kiz +1
  • robokot  (23.08.21 00:55:58 ~ 01:09:47) 
şu anki kız arkadaşımla instagramdan bahsettiğin şekilde tanıştık. burdaki tiplerin önerilerini pek dikkate alma. dönüş alma oranı düşük olsa da doğru yaklaşımla sana uygun insanlarla tanışıp işi ilerletebilirsin.


  • sabenburak  (23.08.21 01:30:47) 
şimdiki yengeniz dahil olmak üzere bütün ilişkileri instagram'dan yaptım. Profil iyiyse, tip falan yerindeyse kişileri eklerken profilini herkese açık yapıyorsun. Görsünler, beğenirlerse geri takip ediyorlar. Tabi hepsi yapacak diye bir şey yok. Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor normal.

geri takip alırsan hemen selam, merhaba gibi şeyler yazmıyorsun. Bu köylülük oluyor. Kafana taktın bu kıza yürüyeceksin. Ama sabırlı olman lazım. 1 ay bile olsa bekleyeceksin , kız arkandan ulan herif hemen yazdı demesin. Hikaye atarsa oradan mesaj atacaksın. Önce gülmeli smiley falan koyacaksın. Yeri gelecek alev atacaksın. Yavaş yavaş yaklaşacaksın. Direkt mesaj atana kimse dönmez. Güzel fotolar çekil. Pinterest'e bak, insanlar nasıl pozlar veriyor. Tarzına göre poz vermeyi öğren. Sadece selfie atma :)

Ayrıca instagram daha iyi bir tanışma yeri. Tinder'da kimin ne bok olduğunu anlamıyorsun ama instagram bildiğin hayat gibi bir şey. Nereye gittiğini, ne dinlediğini, nelerden hoşlandığını, hangi bira markasını sevdiğini bile oradan öğrenebiliyorsun. Bildiğin sosyal hayatın bir parçası oldu artık orası. Ki bunları sormadan öğrendiğin için ona göre kafanda puanını verebiliyorun :D
  • eazy  (23.08.21 12:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.