[]

Pin vitaminli soğuk çay

>> Çok güzel bir soğuk çay keşfettim. Kalorisiz ve şekersiz yazıyor. İçimi çok yumuşak, şeker yok diyorlar ama hafif şekerli bir tat var. Yine de şekerli içecekler gibi değil. Çok dengeli.


pindrinks.com.tr

İçindekilere linkten bi bakar mısınız? Sıkıntılı bir şey var mı genel olarak?

Steviol glikozit ve sukraloz denen bir şeyler var. Bunlar şekerden daha mı zararlı?

Çok şekerli olmayan kalorisiz bir içecek buldum diye aşırı sevindim yaa.

Macro centerdan aldım ben.

 
Çok sevdiysen arada bir bardak falan iç ama,

Bu şeker olmayan şekerlerin hepsi toksik,bağırsak florasını direk kotu etkiliyorlar.bunu otorite olarak soylemiyorum tabii ki ama ömrümde ilk kez doktor kontrolunde if 4-20 durumundayım,hayatımın bundan sonra ki kısmıyla alakalı bir düzenleme yapıyoruz.alkolu minimuma indirmistim ama bu seferde şekersiz mesrubatlara yüklenmiştim.bu yuzden bir doktor triosundan düzenli bir şekilde bunları dinliyorum.kısaca yalancı şekerler ve koruyucular bünyeye önce bağırsaklara,peşinden karaciğere sağlam çalışıyorlar.bununla alakalı bir kaç çalışmayıda okudum,Ben Gurion dan yayınlanan makaleler olunca ciddiye almam gerektiiğini anladım.soyle bir uaber linki bırakayım,

www.timesofisrael.com
  • duptıs  (22.08.21 21:48:23) 
Biraz pazarlama stratejisi, içine basıyorlar yapay tatlandırıcıyı ama sorarsan şekersiz.
Evet kalori olarak yok denecek kadar az ama doğal şekere göre daha zararlı.

Çok değil hiç şekersiz olarak aroma sa-de'yi önerebilirim ama bulursan önce küçük boyunu al denettiğim kişilerin çoğunluğu begenmedi :) benim için tadı gayet güzel.

(git: www.hepsiburada.com)
  • catamenia  (23.08.21 03:58:43 ~ 03:59:20) 
oncelikle steviol glikozit ve sukraloz yapay tatlandirici olarak adlandirilsalar da dogallar. ikisi de bitkilerden elde ediliyor. ikisi arasinda da steviol glikozit daha dogal. yani yapraklari tatli olan bir bitkiye o tatliligi veren maddeler. bizim dogal seker diye ovdugumuz seyin seker pancari degil de stevia bitkisi icin olani. sukraloz da keza seker pancarindan elde ediliyor.

yani bunlar dogal sekerden daha zararli degiller. ama seker olmadiklari icin zararsiz da degiller. kararinda icildiginde sekerli yiyeceklere nazaran daha az zararli olduklarini ben literatur taramam sonucunda dusunuyorum.
  • tanaka  (23.08.21 12:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.