[]

Binance alım işlemi oran / komisyon hesaplama

Binance üzerinde alım işlemi (usdt ile btc almaca) yaparken alınacak komisyonu hesaplamak istiyorum ancak binance işlemi ile benim hesaplamam aynı olmuyor.

elimde 12.69779 usdt var. bunun %75 ile market alımı yapmak istiyorum. Benim hesabıma göre elimdeki usdt' nin %75' i 9.523342500 usdt yapıyor, binance' te ise 9.53245412 usdt çıkıyor. bu fark neyden kaynaklanır?

-----
ek olarak;
dediğim gibi usdt ile btc almak istiyorum diyelim ve komisyonu da bnb üzerinden ödeyeceğim. indirim işlemi nedeniyle komisyon oranım 0.0750% olarak görünüyor.
komisyon hesabı yaparken; kaç adet usdt ile işlem yapacaksam onun bnb karşılığını hesaplayıp (yine adet olarak) sonrasında mı 0.0750% ile çarpmam gerekir?

 
dünyanın en karma karışık finans portalı olabilir binance.

ben de bir ara alım-satım yaparken hiçbir şeyi anlamlandıramıyordum.

her şeyi geçtim, satın aldığın bir kripto parayı kaçtan aldığını, anlık değerin ne olduğunu ve kar/zarar oranının ne olduğunu gösteren bir bölümü bile yok.
  • istististist  (22.08.21 21:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.