Rus edebiyati ya da dunya klasiklerinden hangi 5 tanesini insan sizce hayatinda mutlaka okumali.
Rus edebiyati ya da dunya klasiklerinden hangi 5 tanesini insan sizce hayatinda mutlaka okumali.
0
oscar (22.08.21)
Suç ve ceza Fareler ve insanlar Yer altından notlar İki şehrin hikayesi Puslu kıtalar atlası
0
burty
(22.08.21)
Tüm Dostoyevsky kitapları. Hepsini okuyamam derseniz açın en ünlü 5 kitabını okuyun. Sonrasında Mihail Şolohov, Gonçarov, Çehov vs okursunuz.
Edit: bunlar Rus edebiyatı içindi. Dünya edebiyatı için 5 tane sayamam.
0
The colors of my sea perfect color me
(22.08.21)
Sefiller İki Şehrin Hikayesi, Monte Kristo Kontu Savaş ve Barış Suç ve Ceza
0
Mirket
(22.08.21)
suç ve ceza büyük umutlar / iki şehrin hikayesi (emin değilim, büyük umutlar kişisel favorim) martin eden anna karanina fareler ve insanlar
0
blatta hiberna
(22.08.21)
Suç ve ceza Fareler ve insanlar Gorki-çocukluğum-ekmeğimi kazanırken(bunlar Gorki’nin hayatını anlatıyor devamında 3.cilt olarak Benim Üniversitelerim okunabilir ama şart değil, konu bütünlüğü çok yok üç kitap arasında da) Victor Hugo- Bir İdam Mahkumunun Son Günü Franz Kafka - Dava
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.