[]

Hotels.com'dan rezervasyon yaptıktan sonra

Hotels.com üzerinden rezervasyon yaptık.
Ancak hayatımda ilk defa uygulama üzerinden otel rezervasyonu yapıyorum. Hatta hayatımda ilk defa otel rezervasyonu yapıyorum bile diyebilirim.
Uygulamaya girince rezervasyon kaydımız yapılmış olarak görünüyor ama yine de oteli arayıp teyit etmeye gerekiyor var mı?

En son geçenlerde ilk kez araba kiraladım ve yok elimizde o sınıf araba kalmamış, yok saati yanlış yazılmış gibi bir ton saçmalıkla uğraştım (neyse ki sonunda çözdüm).
Yine ilk kez yaptığım bir şeyde sorunla karşılaşmak istemiyorum.
O yüzden uygulama üzerinden rezervasyon yaptıktan sonra, yapmam gereken başka bir şey var mı?
Hotels.com kart bilgilerini aldı ama karttan para bile çekmedi, gidince otele verecekmişiz. Para çekilmiş olsa yine bi tık rahat olacağım.

 
Burası Türkiye, ondan dolayı isterseniz arayıp teyit edin ama gerek yok.


  • aguen  (22.08.21 02:16:06) 
Çalışma şekline göre rezervasyon konfirmesi otel tarafından hemen gelmeyebiliyor. Yani rezervasyonu yeni aldıysanız şuan oteli arasanız da rezervasyonu göremeyebilirler. Ama sorun olacağını zannetmiyorum.


  • lappuntamento  (22.08.21 02:26:16 ~ 02:32:52) 
Arayın, hatta odayı sorun ve üst katlardan oda istediğinizi belirtin.


  • syabk  (22.08.21 10:23:25) 
şöyle bir durum yaşadık biz geçen gün, gönderilen faturada o ülkenin yerel para birimiyle ödeme yapılacaktır yazıyordu otelde ödeyeceğimiz için. tatil sonunda ödeme yaparken faturada yazan fiyattan az çıktı ödeyeceğimiz tutar. hotels.com euro fiyatı ile rezervasyon yapıp ödeme günü size belli bir kur üzerinden çevirip tl fiyatını ortaya çıkartıyor.

özetle, otelde ödemeyi yaparken kurdan dolayı farklı fiyattan ödeme yapabilirsiniz hazırlıklı olun.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (22.08.21 13:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.