[]

düşmanı olan var mı?

aslında tam olarak şunu sormak istiyorum;

gerçekten haklı ve masum olduğunuza inandığınız bir konuda
sizin bir tutumunuz/davranışınız nedeniyle
size veya ailenize direkt açıktan düşmanlık besleyen, tehdit eden, zarar verme planı yaptığını açıktan söyleyen biri veya birileri var mı?
(veya geçmişte oldu mu?)

yani savcılığa suç duyurusunda bulunabileceğiniz kadar tehlikeli tehditleri olan bir düşmandan bahsediyorum, başınıza bir şey gelse ve polis şüphelendiğiniz biri var mı diye sorsa direkt o saniye aklınıza gelecek biri.

ekip arkadaşım iş yerinde ayağımı kaydırmaya çalışıyor veya komşumla çok kötü kavga ettik gibi bir konudan bahsetmiyorum.


ana hatları ile konu neydi, siz düşmanca tavır karşısında nasıl tepki verdiniz?

bu durum size ne hissettiriyor?

 
Olmaz mı tabi ki var.
İnsanlar iyice kafayı yemiş durumda. Kötülük sadece asmak kesmek değil. Fırsatını bulunca çeşit çeşit düşmanlık eden var. Ama kim neden yapar anlamak güç çünkü çoğu kez açıktan düşmanlık etmez de arkadan iş çevirirler.

  • isimmisimyok  (21.08.21 23:35:12) 
özel hayatımda böyle biri yok ama iş hayatında çokça denk geliyor. insanlar iş hayatında çok kötü bir role bürünüyorlar.


  • burty  (22.08.21 00:05:45) 
İşyerindeki iki sekreter işlerini yapmadıkları için (benim verdiğim işleri) kovuldular. Çıkarken bıcırık olanı beni iç hattan arayıp “canını yaktığım için acımı yakacağı” tehtidinde bulundu. Bacak kadar boyuyla. :))) Ne yapalım yapması gereken işi yapsaymış o da.


  • naksidil  (22.08.21 10:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.