[]

Marketlerden paket et, kofte, doner aliyor musunuz?

Et reyonundan alisveris yapiyorum ama paket etlere elim gitmiyor nedense. Gecen doner cekti canim alayim dedim sonra bosver dedim.

Guvenebilecegimiz marka var mi?


 
Ben geçen bimdm'de gezerken reyonda gördüm, acayip canım istedi. Denemekten ne çıkar deyip aldım. Emin marka et döner. Tavada tereyağı ile kızartıp yanına da bir gün önceden kalan pilav ve yoğurtla beraber çok güzel oldu.


  • burty  (21.08.21 15:17:26) 
Tire Süt'ün paketli et ürünlerini beğeniyorum. Ege bölgesi dışında yaşıyorsanız Migros'ta var: tiresutkoop.org.tr


  • fotrsapka  (21.08.21 15:32:20) 
bim'in emin marka kuzu-dana et döneri güzel valla :)

biz eşimle bazen yapıyoruz, bir şeye üşenince vs...

altına da fırından tırnak pide alın, domates ve salça ile de güzel bi sos yapın; alın size akşam balkonluk iskender :P
  • hooiken  (21.08.21 15:33:51) 
Hazır köfte migrosunkini alıyor babam ama paketli mi kilo ile mi bilmiyorum çok beğeniyoruz evde yemek yokken iyi oluyor.
Emin marka döneri ev iskenderi yapan tayfada biz de varız:)
Ekmek parçalarını tereyağında tavada döndürüp üzerine ısıttığımız döner ve kızgın tereyağı ilavesi ile güzel oluyor yine evde yemek yok menümüz :)
  • cilekli pasta  (21.08.21 15:46:39) 
Emsallerine göre biraz pahalıydı ama geçen aldığım tire süt kooperatifinin döneri epey lezzetliydi ve içerik bilgilerinde de saçma sapan katkı maddesi yoktu. Ayrıca yine migros'da satılan bereket döner'de lezzetli oluyor.


  • joehigashi  (21.08.21 16:46:12) 
3 harfli marketlerden hic et, balik, tavuk, yumurta v.s almadim. Metro markette satilan et doner aliyorum. Bazen de carfurdan nadiren orada yapilan koftesinden aliyorum.

Yinr metrodan dondurulmus tavuk baget, sinitzel aliyorum.

Sucuk sadece fermente aliyorum.
Salam sosis yilda 2 kere filan aliyorumdur o da cocugun gönlü olsun diye.

Geri kalan hersey pisirme ile evde. Sunu da soyleyeyim . Ben tencere yemekciyim. Ama insanin nefsi cekiyor bazen . Paketli ve islenmis hazir gidalari sagliksiz bulsamda arada yiyorum. Yerken de mumkun mertebe kalitelisini bulmaya calisiyorum.
  • Filinta61  (21.08.21 16:56:22 ~ 16:58:38) 
alıyorum. sıkıntı yok.
sadece ve sadece şok'tan inci marka hamburger eti alma hatasına düşmüştüm. vegan hamburger köftesi olarak satılabilir bence. et tadı yoktu.

  • sutlu nescafe  (21.08.21 17:13:16) 
bim'in gedik piliç şinitzel bayağı kötüydü :(


  • black holes in the sky  (21.08.21 21:34:18) 
Migros ya da Carrefour'un paket et ürünlerini alıyorum ya da Superfresh'in dondurulmuşlarını. Döner de arada alıyorum 1-2 markaya ait. Tabii aralarında lezzet olarak olması gerekenden en uzakta kalan döner kalıyor ama lezzetsiz demek değil bu ve hiç olmamasından iyidir.


  • nawar  (21.08.21 22:04:16) 
Eskiden paket kıyma bile aldığım oluyordu. Resmen şansa yaşamışım. Artık kesinlikle almıyorum bu tarz ürünler.


  • ruhen hastayim ben  (21.08.21 22:17:48) 
market tatlılarını, market döner, köftelerini falan hiç sevmiyorum. çok kaliteli marka olursa belki.


  • nothing in my way  (21.08.21 22:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.