[]

Üçlü fişi ters takınca sigorta atmıyor

Düz takınca sigorta atıyor şöyle takınca problem yok. Diğer prizlerde de durum aynı. Böyle kullanımda sorun yaşar mıyım? Sıkıntısı ne arkadaşın?




 
Sıfırlamada (topraklama) problem vardır, ya fişte ya prizde.

Ters takınca kontrol kalemi ile cihazları kontrol edin, kaçak yoksa sıkıntı olmaz.
  • John Bloor  (21.08.21 13:49:25) 
www.youtube.com

Bu video detaylı bir şekilde anlatıyor.

Uzun derse 05:30 dan sonrası.
  • top_secret  (21.08.21 13:54:58 ~ 13:57:39) 
O uclunun bir ozelligi mi var normal 3lu boyle bir sey yapamaz.


  • divit  (21.08.21 13:55:05) 
@john bloor ilçede yaşıyorum ama normal elektrik faturam geliyor. Binanın tüm tesisatı yenilenmiş. Diğer elektronik aletlerde bir problem olmadı. Kullanmayayım mı şimdi bu üçlü fişi?
@divit Usb girişleri var. En iyisi normal üçlü fiş alayım. Dandik olmayan öneriniz varsa alayım

  • coca cola  (21.08.21 14:00:00 ~ 14:09:41) 
Yok alma, eve elektrikci cagir ustteki top_secret'in dedigi olay var evinde.

Sen normal 3luyu baglarsan sorun olmaz ama ustune alet bagladiginda yine sorun olacak ters takmadikca calismayacak.
  • divit  (21.08.21 14:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.