[]

Yeni rakının tadı mı değişmiş? Bana mı öyle geldi acaba?

Sb. Anasonu o kadar çok koymuşlar ki iki duble zar zor içebildim. Yaklaşık 2 senedir rakı içmediğimi de belirteyim ama sanki eskinin yeni rakısı gitmiş yerine tövbe estağfurullah bir şey gelmiş gibi. Ürünü Carrefour'dan aldım sahte olma ihtimali sıfır.




 
Yeni seri değil değil mi? Bildiğimiz klasik olanı öyleydi sanki.


  • giovanne  (21.08.21 08:46:50) 
Hayır, yeni seri değil. Klasik yeni rakı işte. Evet yeni rakı hep yoğun anasonluydu ama bu sefer ki çok başkaydı...


  • siyahsekiz  (21.08.21 08:57:48) 
Kaçak icki olmasın?

Özellikle restoran ve tekellerde cok meşhur sahte içki olayı. Polis bir tanıdığım tekellerdeki içkilerin %80inin falan sahte olduğundan bahsetmişti. Migros, Carrefourdan alın alkolü demisti.(kaçakçılık, terör şubede falan çalıştı, baskın yapıyorlardı siseleme yerlerine sahte ickicilerin) Hatta cluplarda içtiğin her sey sahte, damacana ile dolduruyoruz votkalari falan demişti oralarda çalışan bir arkadaşım.
  • westblack  (21.08.21 09:25:12) 
Belki araştıran, fikir önerisi için gelen olur diye belirtmek istiyorum. Dün akşam Carrefour'dan aldığım 35'lik yeni rakıdan iki duble içtim sabah uyandığımdan bu yana çok feci bir mide bulantısı yapmıştı az evvelinde de kusturdu. Yeni rakı alacak olanlar kesinlikle bir değil beş defa düşünsünler.


  • siyahsekiz  (21.08.21 09:25:25) 
@westblack Carrefour'dan almıştım ama bir daha yeni rakıya tövbe ediyorum. Böyle rezil bir ürün olamaz. Çok bariz ki üretim reçetelerini değiştirmişler.


  • siyahsekiz  (21.08.21 09:26:35) 
Ya yeni rakı tad istikrarını en güzel koruyan rakı bence. Ama klasik yeni rakıda biraz baskın anason dediğin gibi, uzun süre de içmeyince öyle bir etki yapmış olabilir :). Bir de yeni seri falan deneyiver fırsat bulunca belki değişir fikrin.


  • giovanne  (21.08.21 10:07:03) 
Siyahsekiz +1

Altın seri, göbek, vsvs gibi çeşitler çıktıkça düz yeni rakıyı ispirtoya çevirdiler iyice. Eskiden yeni rakı şimdinin altın serisi gibiydi. Kapitalizmde çeşitlilik arttıkça kalite düşer yasası yine şaşmadı.
  • temasettin  (21.08.21 13:19:34) 
Dün acile gitmek zorunda kaldım kusma, ishal, halsizlik ve yüksek nabız (taşikardi) şikayetleriyle. Yapılan kan tahlilleri ve muayene sonucu alkolden zehirlendiğimi söylediler. Yeni rakı içeceklere duyurulur.


  • siyahsekiz  (22.08.21 06:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.