[]

ayvalık

merhaba, son zamanlarda ayvalık'a giden var mı? çok eskiden gitmiştim sizce kafa dinlemek, denize girmek için gidilir mi? airbnb'den ev kiralamayı düşünüyorum geceliği 400-500 lira civarı uygun gibi geldi.

teşekkürler.


 
Temmuz’da gittim çok güzeldi su berraktı. Tavsiye ederim...


  • epleindebisous  (20.08.21 22:16:05) 
1 ay kadar oldu gideli. sarımsaklı deniz güzel ama curcuna fazla, altınova plajını beğenmedim. belediye plajını da pek beğenmedim. araç varsa patricia olabilir ama artıları eksileri eşit. yolun son 1-2 km'si stabilize şekilde takır tukur gideceksin. plaj yok, kum yok, deniz berrak ve aşırı sığ. deniz ilk başta çakıl ileriye doğru kum. sakinlik on numara. 3 günde görebildiklerim bunlar.


  • lazpalle  (21.08.21 09:18:21) 
Ayvalikta yasiyorum. Etraf biraz sakinledi. Ancak artik poyraz zamani geldi buranin. Devamli ruzgar esiyor 4-5 gundur. Deniz icin araban varsa sarimsakli ya da badavut tercih etmek zorundasin dalgasiz deniz icin. Baska bir sey varsa yardimci olabilirim. Iyi tatiller


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (21.08.21 12:29:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.