[]

Rte politikasiyla neye guveniyor?

Kendi secmenini de kaybetmiyor mu nedir bu inadinin sebebi?




 
Afganlara Suriyelilere güveniyordur. Vardır bi dayanağı.


  • 1bir1bir1  (20.08.21 20:27:39) 
Muhalafete güveniyor yıllar önce bir mitinginde:
- böyle muhalefet olduğu sürece hep iktadarız demişti.
Gerçekten de geçen yıllara bakıldığında akpnin var olmasındaki birinci sebeplerin başında, muhalefetin kesintisiz olarak sürekli eleştiri siyaseti üzerine bir politika yürütmüş olmasıdır.
  • Erva  (20.08.21 20:41:25) 
Aylık 300 lira sosyal yardım alanlar
İnternet trolleri
Belediye çalışanları
Tarikatlar

Vb.

Bir ülkede bu kadar pahalılık varken bunu sorgulamayanın net çıkarı vardır
  • OrangeYellow  (20.08.21 20:47:35) 
Ab ve abd desteğine güveniyor muhtemelen.
Seçime yakın kredileri verip ekonomiyi rahatlatırlarsa işleri kolaylaşır. Bir sınırdışı operasyon birkac hayal fabrikası temeli. Sonra atı alan Üsküdar express.

  • vizivozo  (20.08.21 20:55:43) 
seçim öncesi düşmanlar yaratılıp duygular coşturulur.


  • deartheodosia  (20.08.21 21:28:10) 
önceki seçimlere güveniyor ama bence kendi bile inanamayacak sonuçlara. eğer ekonomi bu kadar kötüleşmeseydi haklıydı ama bu ülkede ancak boş tencere hükümet devirir derlerdi de inanmazdım. vallahi öyleymiş.

bu ülkede ne özgürlüklerin kısıtlanması, ne dini baskılar, ne mülteciler ne skandallar yolsuzluklar ne de başka bir şey iktidarı değiştiriyor. tek problem alım gücünün düşmesi.

bu sefer kaybedecek. o kadar büyükşehiri kaybeden bir partinin bu akımı tersine çevirme şansı kalmadı artık.
  • bohr atom modeli  (20.08.21 22:24:59 ~ 22:25:56) 
suriyelilere vatandaslik dagitiyor iste, adamlar geleli 10 yil oldu, bir zahmet vatandas olsunlar, salla 2 bakara makara gelsin oylar. Ilerde laiklik kalksin mi referanduma goturelim, milli irade karar versin halk istiyor dese bir bakmissin alsana Iran Afganistan olmusuz.


  • neverletyougodown  (20.08.21 23:23:52) 
www.youtube.com
bu tiplere güveniyor olabilir mi ?

  • faithless  (21.08.21 13:05:03) 
batıya verdiği sözler olduğunu düşünüyorum. Yani bunları yapmazsa daha kötü şeyler olacaktır tahminen. (Halkbank, varlıklarının açıklanması vs. konular vardı) Şu an batının göç bekçiliğini yapınca örneğin, ülkeler aslında Rte'nin başta kalmasını istiyor olabilir. Başka biri gelse bu kadar kolay olmayacak çünkü.


  • nhk ni youkosu  (21.08.21 13:28:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.