[]

Friendzone'a girmemek ama nasıl?

Az önceki duyuru silindiği için düzenleyip tekrar soruyorum. Umarım bu sefer silinmez.

Merhaba arkadaşlar,

Bu gördüğünüz sap kardeşiniz 30 yaşında ve şu ana kadar hiç mi hiç, bir tane bile sevgilisi olmadı (oha cidden). Bu okuduklarınız karşısında "Evlerden ırak! Amann Ya Rabbi!" dediğinizi duyar gibiyim ama yapacak bir şey yok. Hoşlanan hanımefendiler oldu, ben değerlendirmedim benim hoşlandıklarım ise beni değerlerdirmedi. "Beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez!" durumu yani. Aktif olarak sadece üniversite zamanında koşturdum hanımların peşinden ama istediğim bir sonuç alamadım. Ondan sonraysa bir daha uğraşmadım.

Ama 30 yaşının getirdiği "Hayatıma çeki düzen vermeliyim." kafası mı bilmiyorum fakat yalnızlıktan sıkıldım. Lakin gönül işlerinde kısmetim kapalı, tanıştığım 10 hanımdan dokuzunun friendzone una giriyorum, o geri kalan bir tanesi de benim friendzone uma giriyor. Fena değil denebilecek bir tipim var ama kısa boyluyum maalesef. Öne çıkan özelliklerim espritüel ve entelektüel biri olmak. Kendimi "Geldi yine tipini..." karikatüründe gibi hissediyorum. Böyle biri gönül işlerinde nasıl başarılı olabilir? Tinder gibi uygulamalar son çarem gibi görünüyor ama buralara düşmek istemiyorum? Siz ne önerirsiniz? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

 
abi erkekadam.org bu siteye gir oku. cold approach ne öğren ve yap. sakın şey düşünme "bu avrupada yapılır burda yaparsam bağırırlar, esnaf döver" falan deme. yap. yeminle bir şey olmuyor. bir de friendzone meselesi var. azcık utanmaz, arsız ol. sohbetin çok keyifli diye iltifat etme mesela. bırak bu efendi adam ayaklarını. tüm süslü sözlerin ardında sen erkeksin karşındaki de kadın. ne biliym içinden geçeni söyle. mesela boydan gidelim. biri sana boyun kısa diye laf mı soktu, "ben yarış arabası gibiyim küçük ama yüksek performans için üretildim." de. hatta "deneme sürüşüne çıkmak ister misin?" diye ekle.


  • karahan01  (20.08.21 19:59:43) 
0- sosyallik edinmek için kurs, etkinlik, dernek ne varsa araştır, katıl. her şey olabilir. siyasi gruplar bile.
1- eninde sonunda arz talep dengesi oturmalı. seni beğeneni senin de beğendiğin bir noktaya ulaşman lazım. önyargılı yaklaşma, belki sana göre alt grupta hissettiğin kız görüşünce tanışınca çok hoşuna gidecek. o dengeye bir türlü ulaşmıyorsa sebebi bi altta olabilir.
2- porno bağımlılığın varsa bunu kesinlikle tekrar düşün. azalt. aşırı önemli bu.
3- friendzone olayı, kızlar seni yanına yakıştırmadığı için mi, yoksa sen net sinyaller veremeyip, arkadaş gibi davrandığın için kızların çaresizlikten seni koyduğu bir durum mi oluyor bunu düşün. efendi adamlar biraz tutuk olur. belki sen de tutuksundur biraz? net bir şekilde istediğini hissettirebiliyor, ısrar edebiliyor musun?
4- tinder, instagram, ıvır zıvır ne varsa hiç fark etmez. bunları kullanmak ayıp değil. yıl 2021, tinder'dan evlenen bi ton insan var.
5- kendine güven edinmek için spor, hobi, farklı şeyler edinmeni öneririm. özellikle spor inanılmaz fark ettiriyor. salon üyeliği ayda 150 lira falan, hayatında harcadığın en iyi 150 tl olur gidersen.
  • roket adam  (20.08.21 21:11:42 ~ 21:13:21) 
erkekadam.org demeye gelmiştim.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (20.08.21 21:50:51) 
esprilive entelektuel olmamayi dene.

Okan bayulgen demisti. sen masada saatlerce kizlari guldurursun, gecenin sonunda masads agzini hic acmayip somurtan tiple odaya giderler.
  • divit  (20.08.21 22:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.