[]

Kredi kartı borcunu kredi ile kapatmak

10bin tl kredi kartı borcum var. Her ay 2bin tl yatırıyorum ama elimde para kalmadığı için yine ordan harcamak zorunda kalıyorum. Kredi kartına aylık gelen faiz mi daha fazladır, ayda bin tl ödeyecek şekilde 10bin tl kredi çekersem ona gelecek faiz mi daha fazladır? Sizce ne yapmalıyım.




 
Ekstrede faiz oranı yazar, kredinin de faiz oranını bilirsiniz hangisi daha düşükse o iyidir. Kartı kapatacaksanız kredi çekmek mantıklıdır.


  • atom karincanin torunu  (20.08.21 15:12:21) 
çok fark yok böyle devam


  • sizofren06  (20.08.21 15:15:20) 
kredi kartına yatırıp yine harcarsan sarmala girersin. Kredi kartı borcunu 60 aya kadar yapılandırabilirler, kart o sırada kapanır.


  • passion rules the game  (20.08.21 16:29:02) 
10 bin kredi çektiğinde hesabına 9500 hatta biraz daha düşük para yatacak. ödemesi de vadesine bağlı olarak 13-14 bin lira civarı olacak. buna göre hesabını sen yap.

aylık eline geçen parayı yettiremiyorsan kredi çektiğinde de kredi taksitlerin aylık karta yatırdığın rakamdan pek farklı olmayacak. özetle ya masraflardan kısıcan ya da ek gelir elde etmen lazım.
  • orpheus  (20.08.21 22:54:01) 
İlk çekerken para azalıyor ama onun dışında findeks puanımnı çok etkilemiyor bildiğim kadarıyla. öncekinin sigorta parasını zaten geri alıyorsun kapatınca. banka gözünde de itibar düşüyor diyeceğim ama bende öyhle olmadı. habire yeni kredi limiti açtı kdiyorlar. yapı kredi ve enpara


  • ShadowOfMoon  (21.08.21 13:37:32) 
bunu yapanlar genelde şöyle bir hataya düşüp iyice batarlar.

1- Kredi çeker, borcu kapatır, kredi taksidi zorlar.
Kartı boşaldı diye karta yine yüklenir, 6 ay sonra elinde yine dolu bir kart + 3 4 senelik kredi taksidi kalır.

Kartı kapattırıp, ödemeyi yapılandırmak senin durumunda kesin çözüm
veya ek para / aile / ek iş / bitcoin / bahis.
  • Corc  (21.08.21 13:51:38) 
Kredi çekmekten vazgeçtim arkadaşlar. Kredinin sigorta ve dosya masrafları daha fazla zarara sokuyor. Duyuruyu okuyup aynı yoldan gidecek arkadaşlar için yazayım dedim.

Kredi kartını kullanıma kapattım ve kırıp attım. Borcu da yapılandırıp, kredi öder gibi ödeyeceğim. Böylece sigorta ve dosya masrafından kaçmış oldum.
  • burty  (21.08.21 17:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.