[]

kediyle birlikte yurtdışına uçacakların dikkat etmesi gerekenler

merhaba sevgili pati severler..

26 ağustos'ta kedimle birlikte almanya'ya uçuşum var. ilk defa bir kediyle birlikte yolculuk yapacağım. bütün evrakları tamam, salı günü tarım müdürlüğü'nden son evrağı alıp perşembe günü uçacağım..

daha önce tecrübe etmiş olanlardan yardım bekliyorum.

* yolda tuvaleti gelmiyor mu bu çocukların?
* strese girmemeleri imkansız, azaltmak için ne yapmalıyım?

ya da aklınıza gelen başka şeyler nelerdir?

 
bilmiyorum da ben olsam havayolu şirketinin çağrı merkezini arayıp pandemi için ekstra bir prosedür var mı diye sorardım.


  • buenosdias  (19.08.21 16:59:30) 
henuz deneyimlemedim ama eylul ayinda benim de ucusum olacak.
planim ise evden cikmadan yaklasik 1 saat once suyu kesmek, strese girmemesi icin de calm-vet vermek. gerci bizimki cok stres yapmadi ilk araba yolculugunda ama bakalim bunda ne olacak.

  • 65 derece  (19.08.21 18:10:46) 
Köpek için ama yardımcı olabilir eksisozluk.com


  • austra  (20.08.21 11:25:46) 
Kedi için de varmış hatta sizin gibi almanya'ya götürmüş eksisozluk.com


  • austra  (20.08.21 11:38:13) 
hiçbir sorun yaşamadım. kedi biraz stresliydi ama uçakta sakinleşti. sorunsuz bir yolculuk oldu diyebilirim.


  • asabi  (28.08.21 14:03:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.