[]

sağlıklı kilo verme önerileri..

merhaba,

bir süredir aldığım beş kiloyu sağlıklı şekilde verebilmek için beslenme düzenimi yeniledim. paketlenmiş gıda, şeker ve hamur işini tamamen çıkardım ve bu sayede aldığım kiloların iki kilosu gitti.

gün içinde bol su, bir fincan filtre kahve bir de yeşil çay içiyorum. gün içinde vaktim olursa sahilde yürüyüş yapıyorum, bazen on bin adım atabiliyorum. kendimi gün içinde enerjik hissediyorum.

ama artık biraz sabırsızlanmaya başladım, sizin bildiğiniz ya da uyguladığınız diyete yardımcı önerebileceğiniz başka şeyler var mı, benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

egzersiz önerileri, yeme içme önerileri hepsi olur.

çok teşekkürler şimdiden :)

 
Erken yatıp erken kalkma
Düzenli yürüyüş/bisiklet 40 dk-1 saat
Akşam 6'dan sonra yemek yememe
Günde 20-30 dk egzersiz
  • alfred  (19.08.21 14:43:44) 
2 öğün yiyebilirsin. kahvaltı 11-12 gibi. akşam yemeği 5-6 gibi. if yani.


  • xrated  (19.08.21 14:45:01) 
Süt ve süt ürünleri de etkili oluyor. Yoğurt vs. yağ yakımına çok faydalı.

Bir de öğlenleri yulaf yiyebilirsiniz. Sade pek gideri yok haliyle ama içine muz ve biraz süt ekleyince nefis oluyor.
  • deveyidiken  (19.08.21 14:53:28) 
Her akşam alkol almazsan veriyorsun.


  • nedendir bilinmez  (19.08.21 15:42:49) 
Sabırsızlık diyeti bozar hocam. Bence olayı sabır alanından çıkarıp "ben böyle beslenen/yaşayan bir insanımdır"a dökersen sabretmene de gerek kalmaz. Alışıp giderken bir bakmışsın kalan kilolar da gitmiiiiş, organlarda varsa yağlanma da gitmiiiiş, her şey gayet iyi hale gelmiş vs. Olayı sabır noktasından görürsen çok fazla sabra ihtiyaç duyarsın. Tek başına bu bile şahane bir kilo verme yöntemidir.


  • 1bir1bir1  (19.08.21 15:43:55) 
  • kapti  (19.08.21 16:17:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.