[]

az uykuya rağmen sabah kalkabilmek

başlıkta geçen şeyi nasıl sağlayabilirim, bu konuda yardıma ihtiyacım var.




 
www.turktelekom.com.tr

yurtta filan kalmiyosan ve kaldigin evde sabit telefon varsa, uyandirma servisinden faydalanabilirsin.

Calar saat diger bir yontem tabii.

Kalkinca dogru dusa gir ve sonra kahve ic filan.

Genel bilinen seyler yani.

Bunlar seni kesmezse bilelim.
  • compadrito  (02.06.10 04:52:44) 
uykuyu bölerek bunu başarabilirsiniz.

süre olarak daha az uyumanın en başarılı yolu uykuyu parçalara ayırmaktır. ne bileyim 8 saat yerine günde 2 tane 3,5 saatlik uyku çekebilirsiniz.

çok önemli bilim adamlarının dediklerine göre ne kadar çok parçaya bölerseniz o kadar kısalırmış uyku süreniz. tabi bu bölümlemerli rem uykusunu dahil edicek şekilde yapılmalı (ne bileyim 90" katları şeklinde vs.)
  • carnicero  (02.06.10 05:14:17) 
ne kadar az uyumaktan bahsediyorsun?

ayı gibi bağıran bir çalar saat ve soğuğa yakın bir duş derim @compadrito'ya katılarak.
  • kob  (02.06.10 05:57:06) 
çok sağlıksız bir şey istiyorsunuz diyim. ben yaklaşık 4 yıldır günde 4 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum. zindeyim ve uykuya çok ihtiyaç duymuyor bünyem, ama enerji ihtiyacınız buna göre artacak. bol bol meyve tüketmek, soğuk duşlar ve çikolata çok işime yaradı bu dönemlerde. yalnız spor yapmıyorsanız hiç bulaşmayın aşırı sağlıksız bir durum.


  • madyb  (02.06.10 06:57:08) 
sınav zamanı modiodal kullanmıştım, işe yaramıştı. bir doktora danıştıktan sonra sen de kullanabilirsin


  • de jure  (02.06.10 08:37:39) 
ben aşırı yorgunluk dolayısıyla supradyn energy kullanıyim dedim, dün ilk seferdi. şöyle söyliyim, normalde yatakta bir iki bölüm dizi izlerim gözlerim uykudan kapanana kadar. dün akşam tam 5 bölüm sons of anarchy ve 50 küsur dakikalık nollywood film devamı izledim sabah 5te hala uykum yoktu. düzenimi bozmamak için ve kendime bir bilgisayar kuşu olmadığımı kanıtlamak için kendimi uyumaya zorladım. uyumam epey vakit aldı ve şu an sorunsuz olarak dinç bir şekilde uyanığım..


  • süpermaninkızı  (02.06.10 09:34:05) 
gözünü açar açmaz yataktan kalk. yoksa 5 dakikalar bitmezzz.


  • seyduna6687  (02.06.10 09:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.