[]

Ankara Pub Tavsiyeleri

Cumartesi günü şehir dışından gelecek arkadaşlar pub tarzı bir yerlerde oturmak istiyor. Saat 16 gibi gidilir muhtemelen.

Arabayla park sorunu yaşamayacağımız, fazla gürültülü olmayan, fiyatları da abartılı olmayan hangi yerler olabilir ?

Aklıma Bilkent geliyor ama fiyatlar orada biraz yüksek olur. Ahlatlıbel içerisinde alkol satışı var ama hafta sonu arabaya park yeri bulmak zor oluyor. Öneri ve tavsiyelerinizi alırım. Müdavim yerleri de olabilir. İlçe söylerseniz o da yeterlidir.

 
müdavim kategorisinde: pub 21 bestekar sokakta yakınlarında bolca otopark var.


  • mkrk  (19.08.21 12:39:49) 
ODTÜ içine girebiliyorsanız ODTÜ içindeki central çok iyi. Yemekleri çok güzel değil ama. Ortam nezih.

Tepe prime newcastle güzeldir ama aşırı kalabalık oluyor. Maldan ot severim, ot’un yemekleri bence muadillerinden güzel.

Kardeşimin alacaatlıda arkadaşlarıyla gittiği bir kokteyl bar vardı ama adını hatırlayamadım.

Benle nişanlım biraz yaşlı ruhluyuz herhalde daha sakin rahat ve kalabalık olmayan yerleri seviyoruz, çok pub tarzı değil ama Gordion cafe des cafese gidiyoruz genelde ya da dediğim gibi ODTÜ centrala. Yüzüncü yıldaki central da güzel.

Pool pub’a gitmeyin ama asla. Çayyolunda olduğuna bakmayın hayatımda en çok kekoyu burada gördüm.
  • Hallegadola  (19.08.21 15:45:41) 
Route var Kızılay'da. Gayet güzel. Bahçesi falan yer bulursanız süperdir. Fiyatlar nispeten uygundur benzerlerine göre.


  • baal  (19.08.21 17:25:26) 
Route+1 eşimle gittik ve beğendik. Arabayı hemen yukarıdaki kocatepe camii otoparkına koyarsınız.
Gelen profil gördüğümüz kadarıyla sorunlu değil.

  • Weeze3r  (19.08.21 23:08:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.