[]

skyrimde nasıl hızlı level yükseltilir

en son oyun çıktığında oynamıştım ana görevi yapıp silmiştim oyunu, şimdi biraz daha geniş çaplı oynamaya başladım level 19 falan oldum, nasıl hızlandırırım olayı, breton stealth archer oynuyorum şuan bound bow denen bişey aldırdılar bana bundan daha iyi silah var mı bi de?




 
Alchemy, smithing falan yaparak kolay kasılıyodu. Youtubeda da başka trick videolar vardı bakabilirsin


  • nundu  (19.08.21 09:13:50) 
Soul Trap büyüsüyle soul gemlerini doldur, gorevlerde ve mağaralarda bulduğun eşyaları direkt satma, enchantment masasında enchant et, sat... tekrar küçük boyutta olan soul gemlerden al, hayvan yengeç vs öldürerek doldur, tekrar enchantment, tekrar sat...

Pickpocket ile de hızlı ilerlersin. Belli bir levela geldikten sonra trainerlardan eğitim al, sonra verdiğin parayı pickpocket yap tekrar... trainer zaten pickpocket ogretiyorsa daha da iyi ama onlardan çalmak daha zor.

bu sıkıcı ama light armor-heavy Armor hangisini kullaniyorsan, zayıf bir düşmanın sana vurmasına izin ver, hızlıca artar. Bir yandan da minor healing yaparsın restoration da gelişir.

Her combatta bir yaratık cagirirsan, ihtiyacın olsa da olmasa da, conjuration da görece hızlı gelişir.
  • encokbenisevinnolur  (19.08.21 11:08:57) 
Hırsız loncası görevlerini tamamlarsan nightingale bow kazanıyorsun. Çok iyi.

smithing özelliğini 90 yaparsan deadric bow yapabiliyorsun. Enchant ve parlatmalar falan yaparak base hasarı çok yüksek oluyor. stealth ile tek atarsın. Dragonbone bow var aynı zamanda smithing 100 olunca yapabiliyorsun. Ama deadric bow daha karizmatik diye ben onu tercih ediyordum.

Tek atmayayım ama hızlı hızlı ok atıp, karşıdakini süzgeç edeyim diyorsan, zephyr diye bir yay var. Baya uzun bir yan görevin başlangıcında buluyorsun. Dawnguard dlc varsa;

elderscrolls.fandom.com

Bence bütün dlcler olmalı :))
  • eazy  (19.08.21 11:29:33) 
şöyle kastım: www.youtube.com

demir külçesi için hızlı seyahatle bütün demircileri gezip tüm külçe ve cevherleri belli aralıklarla topluyordum. belli saat sonra yenilendiği için aralarda uyuyordum.
  • ya ben lan neyse  (19.08.21 11:35:22 ~ 11:39:06) 
şey yap, conjuring'de ölen bi yaratığı tekrar canlandırma büyüsü mü ne vardı. sürekli öldürüp canlandırıyorsun böyle yarım saatte falan conjuring 100 levela çıkıyor.


  • bohr atom modeli  (19.08.21 14:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.