[]

dyo mu marshall mı?

Selamlar,
Evi boyatacağız. İç cephe saten boya için dyo ve marshall seçeneklerimiz var, hangisini tercih etmeliyiz?



 
Biz hep marshal elegant kullanıyoruz. Evdeki rutubet nedeni ile bazı odalardaki alt kısımlar boyadıktan max 6 ay sonra kabarıp dökülüyor ama bu duruma hiçbir boyanın direnebileceğini sanmıyorum. Boyanın kapaticılığı ortanın bir tık altı diyebilirim. Bunun dışında silinebilirlik konusunda tavsiye ederim annem yoğun bakımdan eve geleceği zaman haldur huldur duvarları silmiştik ne soyulma ne solma tertemiz olmuştu.


  • ceann deas  (18.08.21 22:37:35) 
sektör filli boyanın elinde. dyo pınar grubunun markası genelde elektronik eşya boyamada iyiler. ancak ikisi arasında kalsam marshallı seçerim.


  • mikahakkinen  (19.08.21 00:05:00) 
ikisi arasından dyo. marshall çok kötü oldu son yıllarda.
ama iyi boya olsun diyosan kesinlikle polisan elegans.

  • etna  (19.08.21 08:07:00) 
dyo, p*nar ürünü olduğundan #pınarürünleriboykot kapsamında dyo önermem.

marshall'ı da bilmiyorum.
iyisi olsun kaliteli olsun diye jotun aldım ev iç cepheye; boyacı en iyisinin filli boya olduğunu söyledi. hakkaten de birbirine çok yakın renkleri kapatsın diye üç kat çekmek zorunda kaldık. filli almadığıma pişman oldum.
  • feel the blanks  (19.08.21 09:19:21) 
Her markanın kendi içinde en az 2-3 farklı kalitede ürünü oluyor, bilinen bu markalardan hangisinin st sınıf ürünlerini alırsan hiç biri üzmez.

Ama mesela fillinin 3 sınıfı var, alpina plus-max-silan. Sen filliden alpina plus ile atıyorum dyo ya da marshal'ın en üst/pahalı ürününü karşılaştırırsan Filli'nin kalitesiz olduğunu düşünürsün.

Yine aynı şekilde Marshall'in en ucuz ürününü ile Dyonun en kaliteli ürününü karşılaştırırsan Dyo kaliteliymiş dersin.

Hangi marka olursa olsun giriş seviyesi değil de en azından orta ya da bütçe müsait ise üst seviye ürününü seçin, o sıra hangi markada indirim varsa onu alırım ben olsam.
  • John Bloor  (19.08.21 11:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.