[]

Apart önerir misiniz?

Istanbul avrupa yakasında tutmak için apartlari arastirayim dedim ilan cok yoktu olanlar da ev kirasi fiyatina yakindi.

*gezerek arastirarak vs uygun bulabilir miyim? Tek odada kalmalik soruyorum. Uygun fiyattan kastim bin tl alti.

*guvenilir sorunsuz yerler midir hic tecrubeniz oldu mu?


*aidat almiyorlar ve faturalar da kiraya dahil. Banyo mutfak vs de ortak alan oluyor. Odalarda esyan oluyor. tek kisilik odaysa daha pahali oluyor vs anladigim kadariyla genel sistem boyle degil mi?


*bildiginiz tavsiye edeceginiz bi yer varsa yazabilirseniz sevinirim.

*Farkli bir oneriniz varsa o da olur. Apart yerine şunu yap diyebileceginiz.

*ama asgarinin bi tik ustu maasla tek basima idare edebilecegim en olabilecek yol aklima bu geldi.

(Ev arkadasligina uzagim)

*lokasyon olarak avrupa yakasi. Mecidiyekoy ve yakinlari civarlarinda dusunuyorum. Misal beylikduzu avcilar vs yerler cok ters kalir.


Son olarak boyle bir duzen mi yoksa 31 yasinda aileyle yasama duzeni mi hangisini tercih etmemi onerirsiniz. Iki sekilde de elimde kalacak para benzer miktar olacak. Aileden biraz bunalmis tek basima yasama heveslisi biriyim tek dusunduren konu uygun fiyat kalacak yer bulmak.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.