[]

Kredi kartıyla çekim yapmadan puan kullanmak mümkün mü?

Kredi kartımın hiç borcu yok ve onu kapattıracağım. Kapatmadan evvel biriken puanları kullanmam mümkün mü?

Bugün bir markette kullanmak istedim. Puanı kullandıktan sonra kredi kartını da kullanmak zorundasın dediler.

Kredi kartını kullanmadan puanları bir şekilde kullanmam mümkün mü acaba? Kullanamayacaksam puanlarım öyle heba olacak, yarın kartımı iptal ettirmem gerekiyor.

 
saçma demiş. öyle bi şey olmaması lazım ne alaka? tutar yetmiyorsa o yüzden demiş olabilir ama o başka. kullanabilirsin puanlarını


  • jelly bear  (18.08.21 01:24:21) 
Çok saçma. Ben defalarca alışverişime bir kuruş ödeme yapmadan puan kullandım.


  • burty  (18.08.21 01:25:30) 
seni kandırmış, puanı n11de de kullanabiliyosun. Bişeyler almak istersen tabi


  • izmitcan  (18.08.21 01:26:56) 
O ne demek ya, oyle sey mi olur. Odeyecegin tutar, puanlarini gecmiyorsa kullan gec.


  • hlot  (18.08.21 02:03:09) 
karttaki puanı istediğin gibi kullan. mesela 50 lira puan var diyelim. git migrosa 70 liralık ürün al. sonra internetten 20 tl ödeme yap kartına. borcun yine sıfır. bankayı ara kartı kaybettim kapatın, de. soruyorlar yenisini gönderelim mi? diye . hayır göndermeyin istemiyorum, de. kart kapandı bitti.


  • ykyt  (18.08.21 11:24:46) 
Sallamis. Dogrudan puanin kadarlik bir alisveris yapabilirdin.


  • invictae  (18.08.21 23:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.