[]

Kadıköy civarında çok eski ev mi, Bakkalköy civarı lüküüüs site mi?

Ev fiyatları malum beyler, gönül ister ki hem istediğiniz bölgeden hem yeni bina olsun ama olmuyor.

Göztepe vs civarında 30-40 yıllık binada bir daire ya da Bakkalköy tarafına doğru kayarsak bildiğin havuzlu mavuzlu yeni binada daire…

Kadıköy’e filan gitmeyi severiz, ortam çok elit, çocuk güzel yerde yetişir tabii ki ama yeni bina da büyük avantaj sitelerin de genelde iyi kötü bir parkı oluyor ama ortam olarak ben bayılmıyorum açıkçası

siz olsanız hangisini seçerdiniz?

 
Abi deprem olacak. Eski dediğin evler belki deniz kumundan yapıldı. Yeni al geç. Ben olsam yeni alırım.


  • dissendium  (17.08.21 23:39:11) 
Yeni+1


  • kisa  (17.08.21 23:51:20) 
Kadıköy'e olan bu saplantıyı anlayamıyorum. Kadıköy gezme yeri ve ayak altı bir yer. Uzun sürede yorar. Çok nezih bir bölgede lüks bir sitede falan yaşıyorsundur tamam ama diğer türlü eziyet.


  • OrangeYellow  (18.08.21 00:02:05) 
Yeni ev tabi ki. Son taşındığımız evin ( 40 yıllık bina- Erenköy) karot raporunu görünce bizi o evde allah korumuş dedik.


  • suicides underground  (18.08.21 00:24:51) 
Üstüne para verseler eski evde oturmam. Kadıköy'ün de elit bir tarafı kalmadı fenerbahçe - kalamış hattında değilsen.


  • roket adam  (18.08.21 00:37:39) 
Kadikoyun neresi elit abi :) bildigin eminonu carsisi gibi yer. 20 yildir girip cikarim merkezi bir kere bile elit olmadi, gercekten elit olan cevre semtlerine de gucun yetmez.
zaten onlari satan/kiralayan da yok.

Sahil desen oraya her yerden ayni surede gelirsin zaten.
  • divit  (18.08.21 01:00:37) 
Kadıköy ama teras katı olmak kaydıyla. Eski bile olsa 3-4 katlı binalarda olası bir depremde hayatta kalma şansınız yüksek.

Öteki senaryoda deprem olmada dahi yıllar boyu it-kopuk-barzo tiplerle uğraşacaksınız. Her şeyden önce Kadıköy özgürlüktür, aydınlıktır, refahtır :) Havuz vb bunların yanında cidden önemsiz.
  • msb  (18.08.21 02:52:52) 
kadıköy kastım kadıköy merkez değil bu arada göztepe/sahrayicedid civarı bir yerler olacak


  • stratejisizsiniz  (18.08.21 04:10:30) 
Göztepe falan oturulası yerler. Hele de özgürlük parkına 10 dk da yürünüyorsa benim aklım çok karışırdı.

Eğer göztepedeki daire en üst kat ise, bina da hep ev sahipleri oturuyorsa, bakımlıysa, bodrum katlarda rutubet yoksa o zaman tutabilirdim.

Ben siteden nefret eden biriyim.
  • zimbirik  (18.08.21 12:37:43) 
kadıköy'e gittiğinizde çocuk güzel yerde yetişmiş olmayacak ki? çocuğu sokağa salabilecek misiniz?

siteye geçin. hem çocuğu bahçeye salarsınız, havuza girersiniz. otopark derdiniz olmaz, tesisat akması probleminiz olmaz, evin sağı solu elinizde kalmaz.
  • co2s2  (18.08.21 12:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.