[]

anneye hediye alma

Selamlar,
Evimizi taşıyoruz ve annem şu süreçte çok yardım etti. Kendi evi gibi her şeyi paketledi, uğraştı. 3 gün bizim evle uğraştı. Daha da çok iş var ev taşınacak, yerleşecek vs. Ona bi hediye alayım diyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Öyle çok özel zevkleri olan biri değil çok standart bir anne.
Mutfakla ilgili ihtiyacı olan bir şey yok, bahanelerle aldım bir sürü şey. Güncel ihtiyacı yok. Elbise, takı, makyaj malzemesi vs de hiç arası yok.
Aklıma hiçbir şey gelmiyor, şöyle annelerin sevebileceği ne geliyor aklınıza?
Kendisi çok makul, minnoş, sevgi dolu biridir. Benle vakit geçirmeyi çok seviyor ama tatile çıkma imkanımız yok. Mesela benle müze gezmeyi falan da sever ama dolmabahçe, topkapı, deniz müzesi, koç müzesi vs hepsini talan ettik zaten beraber.
Belki de hediyeden çok ona güzel bir gün geçirtmem daha çok hoşuna gider, yazarken aklıma geliyor. Ne yapabilirim acaba güzel bir yerde baş başa anne-kız yemek mi yesek? Napsak, bir şeyler deyin de anacığıma şöyle güzel bi teşekkür hediyesi olsun.

 
Evet seninle bir kocaman güzel gün onu çok mutlu edebilir.

Yemek, sinema/tiyatro, güzel bir çay bahçesi veya yeşillik kır vs bi yerler, kitap okumayı seviyorsa belki onun tarzına yakın bişey bulabilirsin o günde hediye etmek için vs. Çok incesin, ne güzel :)
  • muhayyer divan  (17.08.21 22:58:00) 
Hediye olarak rahat bir ayakkabı alabilirsiniz bence. Gezmeyi de seviyorsa işine yarayabilir, Skechers mesela.


  • hrvl  (17.08.21 22:59:35) 
İstanbul içi çok güzel turlar oluyor. Onlardan birine katılabilirsiniz beraber. Merak ettiğiniz bir semti rehberle gezmek keyifli olabilir.


  • ırene adler  (17.08.21 23:17:33) 
Robot süpürge? Annemi tahmin etmediğim kadar mutlu etmişti.

Bir iki günlüğüne yakın yer tatili olmuyor madem, onu tatil moduna sokacak güzel bir yere kahvaltıya/yemeğe götürün. Akşam açıkhava canlı müzik bir yerde serin serin takılmak da mutlu edebilir.

Pandemi nedeniyle düşünür müsünüz bilmiyorum; otellerin havuz, masaj imkanlarından günübirlik faydalanabilirsiniz.
  • ?  (17.08.21 23:24:50) 
hrvl +1 demeye geldim, guzel ve rahat bir ayakkabi ve bir yerde kahve icmek mesela


  • kuehles blondes  (18.08.21 01:20:36) 
bütçe yazmamışsın ama ufak bir kaplıca tatili ya da masaj filan hediye edilebilir yorgunluğun üstüne.


  • elorelia  (18.08.21 08:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.