[]

Zubizu Hopi gibi uygulamalarin mantigi nedir

Mesela bunlar 200TL market alisverisine 50tl indirim sagliyor? Bu 50 indirimi nasil sagliyorlar?

Benden istedikleri birsey yok, hadi telefon numara mı satabilirler ama yine de 50tl etmez.

Bunlarin iş plani ne üzerine kurulu tam olarak?

 
İşbirliği yaptığı şirket komisyon ödüyor bunlara yanılmıyorsam.


  • auroraaurora  (17.08.21 17:46:03) 
normalde mavi'den gömlek alacakken boynerde indirim var diye hopi ile boyner üzerinden almışlığım var. Bu tür kampanyalar ile müşteri çekip o şirketlerden para alıyor olabilirler.

Üstüne kullanıcıların(bizim) nerelerden alışveriş yapıp ne aldığımız bilgisine sahip oluyorlarsa o da değerli. Bir şirkete gidip "xx satın alabilecek şu kadar potansiyel üyem var" diyordur.
  • nhk ni youkosu  (17.08.21 17:49:50) 
yatirimci parasiyla zararina populer olmaya calisiyorlar. yani gercek bir indirim varsa o para genelde risk alan yatirimcilarin cebinden cikiyor aslinda. ama sen de "aa iyiymis kullanirim bunu ben" diyorsun. amac sende aliskanlik olusturmak, platformlarini kullanma aliskanliginin olmasi.

insanlar bir sey alacagi zaman girdikleri default uygulama falan olabildikten sonra (veya gundelik baktiklari bir uygulama vs.) reklam / sponsor / promosyon vs. alip o harcadiklari parayi cikartip kar etmeye calisiyorlar.

yani once bedava para dagitip insanlarin ayagini alistirmak, sonra da insanlarin ayaginin alistigi yerde degnekcilik yapmak seklinde.
  • robokot  (17.08.21 17:53:33) 
süpermarket kartları da indirim sağlar mesela…

Bizim tüketim alışkanlıklarınızı görmelerini sağlayarak en büyük veriyi veriyoru. İki saat anket doldur desen kimse doldurmaz, adam veriyor indirimi, tüm bilgiler elinde, karşılıklı memnuniyet
  • stratejisizsiniz  (18.08.21 05:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.