[]

Şirketlerden Hizmet Alamamak

Bu çağrı merkezlerindeki herkesi işten mi çıkardılar?

Kamil koçtan bilet alıyorum 35 dakika bekledim kimse çıkmadı, soru soracağım ya 35 dakikada bir kişi boşa düşmez mi? Sokaktaki yazhaneleri arayıp adamlardan onun bunun cep telefonu numarasını alıp hallettim işimi.

Bireysel emeklilikten çıkacağım açmıyorlar ya. Dümdüz açmıyor, yok. 1 saat oldu salak bir müzik koymuşlar dönüyor.

Tamam aplikasyon indirme seçeneği sunuyor tüm şirketler, aramayın bizi mesajı veriyor ve masraf kısma derdine düştüler de biz nasıl iş halledeceğiz?

Resmen müşteriyle ilgilenecek kimse yok yada 1 kişi evden çalışsın diye tutup arkalarına bakmıyorlar. Takip edebileceğin bir sıra falan da vermiyorlar, adam şu an playstation oynuyor yada uyuyor olabilir. Memnuniyeti takan yok zaten.

"Ülke yangın yeri derdin bu mu?" diyenler olabilir fakat her yerdeki çöküşün yansımasıdır bu. Resmen salak yerine konuyor, ihmal ediliyoruz ve mecbur bırakılıyoruz.

Yurt dışında yaşayan/tanıdığı olan var mı? Orada da köpek gibi oynuyorlar mı kurumlar vatandaşlarla? Yoksa bu durum Türkiye'den gitmek için bir sebep daha mı?

 
Avrupada insan emegi pahali oldugu icin Turkiyede alisilan bazi rahatliklar olmuyor. Cogu yer 18 dediginde kepenk kapatiyor, pazar ve dini tatillerde acik yer bulmak zor. (TRde AVMler bayramin ilk gunu oglen acilmazsa dayak yerler oteki taraftan) Cagri merkezleri de 24 saat hizmet veren bir kurum degilse 21e kadar calisiyor. Burokrasi de benzer calistigi icin cogu islem TRye gore yavas.

Oteki taraftan herkes duruma alisik ve planini onceden yapiyor. Tabi acil durumlarda bazen TRden daha rezil duruma dusebiliyorsunuz. Yine de su is su gun olacak dendiginde TRden farkli olarak genelde o gun hallediliyor.
  • cleric  (17.08.21 16:52:34) 
Bir sorunu cozmek yurtdisinda daha zor. Turkiyedekiler insiyatif alip bir sekilde halledebiliyor ama burdakiler kitabin disina cikmiyorlar pek.

İnternet saglayicimizin musteri hizmetleri haftaici 9-5 calisiyor, gece veya haftasonu bir sey olsa ulasamazsin. Hakeza pek cok yerin musteri hizmetlerine ulasmak da cok uzun suruyor. Turkiye'de gecen yila kadar iyiydi yine de.
  • fakyoras  (17.08.21 18:44:43) 
Ben THY ile işim olduğunda bile genellikle yurtdışındaki bana en yakın satış ofisini kullanıyorum.


  • yürümeyin  (17.08.21 18:51:45) 
Yurtdisinda haftasonu callcenterlar calismaz genelde, haftaici de max 7de kapatiyor callcenterlar.

Bu arada o call center calisani ne uyuyabilir ne ps oynayabilir, cok siki programlarla denetleniyorlar. Bu denetlemeyle ugrasan pozisyonlar var callcenterlarda. Yani oyle bir ihtimal yok. Gece saatinde ariyorsaniz boyle saatlerde aramak yerine gunduz mesai saatleri icinde arayin mesela, kesinlikle daha cok agent calisiyordur.
  • kuehles blondes  (18.08.21 01:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.