[]

Görüşmeye hevesli ama benimle pek flört etmeyen hatun

30 yaşında bir kadınla neredeyse 3 aydir konusuyorum. 6-7 kez buluştuk ama covid’den dolayi hep dışarıda takıldık. 2. doz aşısını henüz birkaç gün önce oldu, o yüzden de şu ana kadar yakın fiziksel temastan kaçınıyordu. Haftanın en az 5 günü iletişim halindeyiz, görüşmelerimiz keyifli geçiyor. İlk başlarda benim ittirmemle ilerliyordu, artık o da insiyatif alıp spontan şekilde iletişime geçiyor, son görüşmemizi o organize etti. Yavaş gidiyor ama aslında bundan şikayetim yok. Sanırım benim ilgimin farkında, ama kendisi biraz çekingen. Aramızdaki samimiyeti arttırmak için fırsatlar yaratıyorum ama kendisi bunları pek devam ettirmiyor, yaptığım şakalı komikli iltifatlarıma gülüyor ama genelde çok düz cevaplar veriyor, hiç cilveleşmiyor, daha samimi olmaya çalışmıyor, benimle ilgili ne düşündüğünü ya da hissettiğini belli edecek şeyler söylemiyor, biraz fazla temkinli gibi. Ama iletişimimiz iyi, yani öylesine vakit geçsin diye konuştuğu görüştüğü bir insan değilim sanki. Sanırım bozmadan bu şekilde devam edicem, ya da biraz daha el yükseltip tepkisini görmeye çalışıcam ama bu arada sizin de görüş ve tavsiyelerinizi duymak isterim.




 
Bazı kadınlar yetiştirilme tarzı sebebiyle işveli cilveli veya yordam bilen insanlar olamıyorlar (biri benim). Sen ufak ufak adım at, itiraz ediyorsa mutlaka huzursuz olmuştur, etmiyorsa bir sonraki ufak adımı at. Birdenbire bodoslama koşarsan ilişkiyi imha eder, eğer dediğim gibi biriyse.


  • 1bir1bir1  (17.08.21 01:14:14) 
tecrübesiz olabilir. bazı insanları ittirmek gerekiyor. ama bu kadar buluşmada da bi yerleri varması lazımdı. bekler misin uğraşır mısın sana kalmış.


  • jelly bear  (17.08.21 10:21:40) 
6-7 buluşmaya göre çok az yol kat edilmiş. bilmiyorum ne amaçla konuşuyorsun ciddi mi takılmaca mı ama bana biraz boşuna kürek çekiyorsun gibi geldi. zor işler allah sabır versin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.08.21 10:23:42) 
1bir1bir1 + 1 (biri de benim)
Sevgili eşim neler çekmedi :)

  • SiyamkedisiZorro  (17.08.21 10:46:10) 
evlenmeden olmaz diyenlerden bu. uyarsa devam et, uymazsa yol ver.


  • dafuq  (17.08.21 11:00:02) 
Burada yazmadığın mükemmel özellikleri yoksa direkt zaman israfı.


  • arnold schwarzeneger  (17.08.21 14:15:07) 
sal gitsin, bu tip durumlardan asla bir sey cikmaz.


  • bay b  (17.08.21 14:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.